Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sürdüm kendilerini , geçen de de 15w-40 shell yağ koydum 4 litrecik :) 159000 km de aracım ..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...yirticii-boylesi-yok-tr-de-tek-30357410/detay

bunu da görünce artik arabami satmak istiyorum çok ciddi şekilde..
sitedeki belli başlı 5-10 leondan başka doğru düzgün yapılmış bir leon göremiyorum..çoğu apaçi işi..insanlara leon'um var demeye utaniyorum resmen bu ve bunun gibi araçlar yüzünden..
caddede yeni bi tane leon far..stylance araç...16 jantlar..cupra tampon mercekli far var..arkasında driven aggresively yaziyor leon yazisi üzerinde...1.6 yı agresiv kullansan ne olur kullanmasan ne olur?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...yirticii-boylesi-yok-tr-de-tek-30357410/detay

sitedeki belli başlı 5-10 leondan başka doğru düzgün yapılmış bir leon göremiyorum..çoğu apaçi işi..insanlara leon'um var demeye utaniyorum resmen bu ve bunun gibi araçlar yüzünden..
caddede yeni bi tane leon far..stylance araç...16 jantlar..cupra tampon mercekli far var..arkasında driven aggresively yaziyor leon yazisi üzerinde...1.6 yı agresiv kullansan ne olur kullanmasan ne olur?

evet bu leon harbiden çingene modifiyesi olmuş :D ... inanamıyorum normal hali bile süper olan bir arabayı hangi zevk unsuru ile bu hale getirebiliyorlar inanamıyorum ... üzücü ...

temmuz bandrolünü yatırdım :) 64.5 tl cik ... yıkattırdım fakat fırça sistemi ile oldugundan arabam gittikçe daha da çizgili bir hal aldı ... pasta yada cila yaptırtmam lazım ... tekrardan...

Volkan alemsin yahu, ben hiç üzerinde bile durmadan geçerdim bu ilanın, sırf sen gösterdin diye inceledim. İlan açıklaması komedi resmen sabah sabah epeyce güldüm:)

o nikelaj işi tam Amerikan işi olmuş..ilk defa gördüm.. :D :D :D

abi bu kadar kötü olmasa da o kadar komik şeyler görüyorum ki etrafta..
yani eskinin 106 gti apaçisi bugünün leon apaçisi olmuş demek istiyorum ama bu sefer de özenle güzel hazirlanmiş leon sahiplerine ayip olacak..

araç ankara plakalı normal böyle mod yapması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt