Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beraber 905 km yol yaptık karnı aç şimdi 10 km menzil veriyor. :)

tam 1 haftadir hiç yikanmamıştı tatilde olduğum için..şimdi aşağı inip 3 saatlik bir temizleme cilalama operasyonuna gireceğim =)

1 depoyla mı yaptın o yolu Yunus'um..
yapılabilir bi rakam ama aşağı yukarı 12-13 saat sabır gerektiren bi yaklaşım ondan.. :)

100 km si ankara ve eskişehir şehir içi. 230 km ankara eskişehir arası 570 kmde ankaradan mersin yazlık arası :) toplam 7,5 8 saat sürdü yol :)
tek yaptığım duble yolda 100 e otobanda 130 a sabitlemek :) hiç kasmadım ekonomi için + 2 kişi full bagaj :)

tsi motorun gözünü seviim :D

ortalama tüketimim de yb de 5,9

100 km si ankara ve eskişehir şehir içi. 230 km ankara eskişehir arası 570 kmde ankaradan mersin yazlık arası :) toplam 7,5 8 saat sürdü yol :)
tek yaptığım duble yolda 100 e otobanda 130 a sabitlemek :) hiç kasmadım ekonomi için + 2 kişi full bagaj :)

tsi motorun gözünü seviim :D

ortalama tüketimim de yb de 5,9

hakkaten helal olsun Yunus'um..

:)

valla yiğit 2 hafta kadar önce bursaya gittim. bozüyük civarında yb yi sıfırladm. inegöle geldiğimde 4,3 bursa girişinde ortalamam 4,6 idi :)
IMG_3633.jpg

IMG_3634.jpg

IMG_3635.jpg

IMG_3636.jpg

IMG_3637.jpg

emre çok guzel degerler yakalamışsın tsi ın hakkını ekonomi anlamında çok iyi veriyorsun =)
bende bugun 90 km yol yaptım (otobanda) ortalamam 6.4 tü karısık kullanımda ama genel olarak 100 e sabitledim, bana fena gelmedi ortalamam kassaydım 5.5 falan rahat gorurdum heralde.

teşekkür ederim can. sadece bir günde 900 km yapınca insan ekonomiye öncelik vermek zorunda kalıyor.

bu arada konu başlığına dönersek.

seatımı yazlığın otoparkına park ediyorum karnı aç ve kirli bir şekilde. 1 ay yatıcak ben şantiyelerde gezeceğim. :(

pazartesi siirt -salı urfa - çarşamba ankara - perşembe yozgat

kısmetse :)

bugün motorunu yıkattım-Pastasını yedi-üstüne cilasını çekti..sonra bi de boya korumaya aldım..parıl parıl parlıyor şimdi
resmi güncellemek lazım şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt