Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün setıma michelin energy saver 195/55 R 15 lastik aldım 4 lastik 910 tl ye maloldu bana.

benzine karşılık dışını yıkattım, 3 saat sonra yine tozdan görünmez oldu.

bugün setıma michelin energy saver 195/55 R 15 lastik aldım 4 lastik 910 tl ye maloldu bana.

Nasıl 910 tl ye mal oldu..?Ben geçen gün sordum aynı energy saver aynı ebatlarda tanesi 165 tl diyor,hemde 3 ayrı yere sordum..4 tanesi 660 tl yapıyor..seninkiler nasıl 910 tl yaptı..?

Merhaba;
Debriyaj balata seti
Hava filtresi
yağ filtresi
yakıt filtresi
polen filtresi
kızdırma bujiler
Motor yağı
silecekler ve bakımı dün yapıldı.
Bugünde mutlu akü alındı.
Daha ne olsun 5 ay sesi çıkmaz keratanın:)

xx

34 AC plakali 2010 beyaz ibiza cupranin camina sticker biraktim..jantlari çok güzeldi..maşallah..

bursa'da mı? ben afyonda yetkili satıcılarına sordum bana bu fiyatı verdiler tanesi 227 tl olarak. çok pahalı geldi gerçekten. numarası falan varsa sen de arasa orayı, burda pek alternatif olmayınca geçirmeye çalışıyolar çoğunlukla.çok fark var çünkü aynı lastikler arasında fiyat olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt