Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
egsoz vites topuzu taktım bursa caddelerini inletiyorum bögle ses olmaz:D

bugn babama verdim yozgattan mersin silifkeye gitti bensiz 1 ay ayrıyız beyaz zilliylen.

sabah bakıma verdim. dönüş yolunda da TYP R kullandım, performans olarak bana 210 hplik söylenen gücü hissettiremedi ama aracın 7000devirden sonraki değişen sese bağlı hızlanma isteği çok heyecanlı ve gereksiz gibi geldi. En keyifli tarafı 6. viteste normal devirde giderken araçların yanına gelip 3e alıp gaza köklediğindeki meyadana gelen ses ve çevredeki tüm bakışların üzerimize çevrilmesi çok ama çok keyifliydi. Aracın fren kabiliyeti de korkutucu, durmasını bilmiyor araç, vites küçülterek durmak daha mantıklı. göstergede 9000devir çevirdiğini söylüyor alet, devir kesiciye çok dikkat etmedim ama 8000devir üzeri giriyor ve o devire yakın motordan agsozdan gelen ses resmen ben burdayım diye haykırıyor.

Bende Seatımı biraz önce Sonax bayisine boya koruma işlemi için teslim ettim umarım güzel iş çıkartırlar

V kayışı da değişti bildiğim kadarıyla 45K'de değişmiyo ama Cemal abi değişiyo dedi oke değiştirelim dedim ben de..
sorucaksın söyliyim benzin filtresi de dahil 350..

:)

V kayışı değişmemesi gerek onun değişim kmsi 90 bn. sert kullanımdan dolayı erken yıpranmış olabilir belki.

yakıt filtresi 45 tl olduğuna göre o fiyat ortalama sayılır bence belki birazcık fazla. bakalam bayramdan sonra passatı sokucam 45000 bakıma 45 i geçti o ne kadar tutucak. kayseriye yolumun düşmesini bekliyorum :)

V kayışı değişmemesi gerek onun değişim kmsi 90 bn. sert kullanımdan dolayı erken yıpranmış olabilir belki.

yakıt filtresi 45 tl olduğuna göre o fiyat ortalama sayılır bence belki birazcık fazla. bakalam bayramdan sonra passatı sokucam 45000 bakıma 45 i geçti o ne kadar tutucak. kayseriye yolumun düşmesini bekliyorum :)

kayışı çıkarttıktan sonra inceledik hiç bişi yoktu en ufak bi deformasyon vs. ama değiştirdik..
kayış 50 Lira olması lazım..normalde bakım 290 küsüre geliyo..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt