Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Aramızda Konya'da Oturan Var mı. ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olm ben kesin cevap ver diyom sen gıcıklanıyor diyon. evet dersen şöförlüğünü de aparım Konyaya defalarca gidip geldim zaten, değiş tokuş gider geliriz.

ağzına kadar dolu olm kredi kartım kaç defa lan kredi kartı deyip pff'ledim evde biliyo musun.. :D :D

---------- Post added at 19:50 ---------- Previous post was at 19:47 ----------

olm ben kesin cevap ver diyom sen gıcıklanıyor diyon. evet dersen şöförlüğünü de aparım Konyaya defalarca gidip geldim zaten, değiş tokuş gider geliriz.

Faruk abim haftasonuna bi planım yok..
Konya'ya gitmek için bi manim de yok..
sadece araba 29.1K'de şuan olmadı bakımı yarın yaptırırım noolcak ya da dönüşte..olsa olsa tek sorun dede'min vefatının daha çok yeni olması nedeniyle annemden vekalet almam olur ki eninde sonunda alırım muhtemelen..
ruhsat annemin üstüne biliyosun benim değil..tek taş o..
şu dönemde ne der bilemem..ne dediği değil de sorun o süreçte yaşanacak sinir harbi hepsi bu.. :D

O zaman önden tepkiyi ölçücek ona göre hareket edeceksin Yiğit. Valla bu kadar desteğe ben gidip alıcam arabayı :D Helal olsun Faruk Abi :)

ağzına kadar dolu olm kredi kartım kaç defa lan kredi kartı deyip pff'ledim evde biliyo musun.. :D :D

---------- Post added at 19:50 ---------- Previous post was at 19:47 ----------

Faruk abim haftasonuna bi planım yok..
Konya'ya gitmek için bi manim de yok..
sadece araba 29.1K'de şuan olmadı bakımı yarın yaptırırım noolcak ya da dönüşte..olsa olsa tek sorun dede'min vefatının daha çok yeni olması nedeniyle annemden vekalet almam olur ki eninde sonunda alırım muhtemelen..
ruhsat annemin üstüne biliyosun benim değil..tek taş o..
şu dönemde ne der bilemem..ne dediği değil de sorun o süreçte yaşanacak sinir harbi hepsi bu.. :D

yiğit bence sen bahane arıyorsn. 29100 km olsn ne farkeder. 1500 eklersen 30600 olur ki bu kmde garantin falan ölmez.

olm benim alttan girip üstten çıkmaların meşhurdur ailem ve arkadaşlarımca sorun değil yani aslında zaten.. :D :D

---------- Post added at 19:53 ---------- Previous post was at 19:53 ----------

Mert abi geliyo musun Cumartesi. ??

olm bak faruk abi yolu karşılıor bende sna kalacak yer bu kadarda yardımdan sonra ayarla artk:D
yarın akşamdan çıkn gelin yarın burada kaln gezdireyim sizi sonra cumartesi sabah geçersiniz. haftasonu için en mantıklısı bu olur. sabah erkenden çıkmak istesen haftasonu mesai saati dışnda varırsınız konyaya ve otelde kalmanız gerekir.

aile içi durum bizi aşar Yiğit, bak bende senin Cupralanmanı çok istemekle beraber vukaatlı bi araba almanı da destekleyemem. Bu kararı senin vermen gerek, yada aceleye getirmeyelim dersen o da senin kararın. Sen arabayı alacan ben arabayı değişecem her ikisi de risk benim penceremden bakarsan. Şu an herşeyi o kadar inceden yarıp ayırıyom ki, maaşlar yatmadı elde para hisseler bağlı ve ben onlara dokunmak istemiyom, iş avansı da veremiyor şirket bide hergün Derinceye git gel falan :) ama atacak kurşun bitmez merak etme.

Karar senin, ikimiz he deriz Mert olmaz der o sonuçtaki karar da senin. He dersen yarın akşam çıkarız yola.

olm benim alttan girip üstten çıkmaların meşhurdur ailem ve arkadaşlarımca sorun değil yani aslında zaten.. :D :D

---------- Post added at 19:53 ---------- Previous post was at 19:53 ----------

Mert abi geliyo musun Cumartesi. ??

Vallahi yemeğe misafirimiz var Yiğit :(

Faruk abi detaylar zaten sonrasında ayarlanır ama..
ne diyosun abim.. :)

Faruk abi arabanın sağlam olduğu ortaya çıkar saçma sapan ekstra masrafları talep etmek zorunda kalmazsan bizimkilerden hiç bi sorun olmaz..annemin zaten arabamla alakası yok anlamaz bile değiştiğini ruhsat benim üstüme olsa.. :D

Yiğit iyi düşün ama gerçekten fiyatı cezbediyor insanı.Kazalı fotolarını bende görmüştüm görüntüde öyle abartılacak bişey yoktu ama mekaniğini bilemiyoruz işte.Gidip orda bakmak lazım. Yiğit kardeş bende evde boş boş oturuyorum bu aralar canımda sıkılıyor. Vallahi benim arabanın muayenesi bitmiş olmasaydı benmkiyle gider gelirdik. LPG power ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt