Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Aramızda Konya'da Oturan Var mı. ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın Derincede olacam Yiğit, belki sen akşam 6ya doğru orada olacak şekilde gelebilirsen İzmitte de buluşuruz. Benim arabayı bildik bir yere bırakırız ordan devam ederiz. Ama bilen birinin olması çok daha iyi olurdu. Emre, şu tanıdığına ne kadar güveniriz bu konuda?

günde 1 uçak gidiyo ve 1.5 saat sonra dönüyo Konya'ya en azından THY öyle..
velakin sadece THY de yok göklerde tabii..

1 TK0248 IST KYA 07:10 / 18.Ara 08:25 / 18.Ara Cuma V THY
2 TK0957 KYA SAW 20:15 / 19.Ara 21:25 / 19.Ara Cumartesi O Anadolu Jet

Yetişkin 75,00TRY 58,00 TRY 10,00 TRY 143,00 TRY

1 TK0956 SAW KYA 18:30 / 18.Ara 19:40 / 18.Ara Cuma O Anadolu Jet
2 TK4999 KYA SAW 20:15 / 18.Ara 21:25 / 18.Ara Cuma E Anadolu Jet

1 Yetişkin 125,00TRY 58,00 TRY 5,00 TRY 188,00 TRY

abi bu 2 ucus nasıl sence?

Faruk abi bu Cumartesi değil de önümüzdeki Cumartesi orda olacak şekilde ayarlanabilir her şey..Mert abiye de uygunsa..bi sürü negatif yorumun yapıldığı bi araba için o kadar masraf zaman ve emek...İsmail usta değişenleri falan söyleyince ne olursa olsun 30K'e değer dedi..o şanzımandaki sorunu bilmiyodu o zaman..bana kalırsa da öyleydi o zaman zaten..velakin bu Cupra meselesini elime yüzüme bulaştırırsam kendimi zor utanır hatta yerine göre yüzsüz bile görürüm olaya göre..ama böyle bi durumda bizimkilerin karşına geçip bu kadar para uçtu gitti..bana araba alır mısınız demeye de yüzüm olmaz..21 yaşında istediğim arabayı rengine kadar almışken..sen bi babasın daha iyi anlarsın onları Faruk abi..aynı şekilde beni de..

Yarın Derincede olacam Yiğit, belki sen akşam 6ya doğru orada olacak şekilde gelebilirsen İzmitte de buluşuruz. Benim arabayı bildik bir yere bırakırız ordan devam ederiz. Ama bilen birinin olması çok daha iyi olurdu. Emre, şu tanıdığına ne kadar güveniriz bu konuda?

ona güvenemezsen kankam var abi.beraber büyüdüğümüz kankam konya emniyetinde komiser :)

adamın komiser kankası var şimdi söylüyo..

:D :D

1 TK0956 SAW KYA 18:30 / 22.Ara 19:40 / 22.Ara Salı O Anadolu Jet
2 TK0957 KYA SAW 20:15 / 22.Ara 21:25 / 22.Ara Salı O Anadolu Jet

1 Yetişkin 20,00TRY 58,00 TRY 5,00 TRY 83,00 TRY

Salı dersim yok dedin yiğit abi bu tarih en güzeli 83 tl :)

sorun değil paşa, önümüzdeki hafta cumartesi için şu anda bişey görünmüyor. Bana kalsa sen bu arabadan vazgeç abicim, sıkıntı hat safhada olacakmış gibi bir his var içimde. o kadar milletin peşinde koşturduğu ve bu fiyata sahip bir araç çoktan satılırdı ama yinede sen bilirsin.

bir baba olarak bana soruyorsan o araba için hayır derdim. ama bi seatsever olarak soruyorsan bakmadan göstermeden karar verme derim.

Atilla saat aralıklarını görüyosun dimi kardeşim.. :)

adamın komiser kankası var şimdi söylüyo..

:D :D

lan adam arabadan anlamazki araba bulmş arkadaşına bana soruyo telefonda bu naısl diye (az önce konuştm telefonda:D)

orada kendi gelemese bile bir şekidle yardımcı olur. eğer bu hafta gidecek olsan bende gelirdim seninle.

sorun değil paşa, önümüzdeki hafta cumartesi için şu anda bişey görünmüyor. Bana kalsa sen bu arabadan vazgeç abicim, sıkıntı hat safhada olacakmış gibi bir his var içimde. o kadar milletin peşinde koşturduğu ve bu fiyata sahip bir araç çoktan satılırdı ama yinede sen bilirsin.

bir baba olarak bana soruyorsan o araba için hayır derdim. ama bi seatsever olarak soruyorsan bakmadan göstermeden karar verme derim.

işte bunun için de bize olabildiğince bilgi lazım biraz işin ucundan tutan anlayan insanlardan..inan bana da öyle geliyo ama 22 yaşıma bi daha gelip bi hata yapacaksam tam zamanı olacağını düşündüğüm için peşindeyim hala..
velakin çok sevdiğim ve bu işlerden anlayan abim sana rahat batıyo resmen dedi..şakayla karışık bugün nooldu Cupra dedi ama..ben olsam yerinde aklımın ucundan geçirmezdim de demişti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt