Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Aramızda Konya'da Oturan Var mı. ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla Faruk abi bi Cupra'm olsun sağlam güçlerle güzel güzel yürüyim inan şuan en çok istediğim şeylerden biri hayatta..ancak iyi olabileceğine dair biraz elektrik bile gelmiyo Konya'dan adam herkesle farklı konuşmuş..ya kafası güzel ya da o araba karton.. :D

iş ciddiye bindi, Yiğit dünyaya bir kere geliyoruz ya, içinde kalmasın bence gidip gör içine sindikten sonra kim ne derse desin artık. Mert abide gelirse zaten çözülür arabanın durumu.

iş ciddiye bindi, Yiğit dünyaya bir kere geliyoruz ya, içinde kalmasın bence gidip gör içine sindikten sonra kim ne derse desin artık. Mert abide gelirse zaten çözülür arabanın durumu.

katılıyorum. içinde acaba sorusu kalacağına git eğer mert abide gelirse seninle içindeki tüm sıkıntılar bitecektir

benim sadece yol masrafı olarak 300 küsür Lira'yı bi kenara koymam gerekiyo ki bu 2 depo bile etmez nerdeyse..benim 15-20günden önce o kadar para ayırma lüksüm yok şuan..
iş ciddi ama cüzdan o kadar ciddi değil işte.. :D

o zaman ocak sonu trenle buraya gel benim arabayla gideriz. aynı gün akşamına ankaraya döneriz ankaradan uçakla yada otobüsle nasıl istersen dönersin. ama finallerden sonra :)

valla Yunus'um Ocak ayında bi şekilde ayarlayıp gitme oranım bu aydan nerdeyse 5 katı daha fazla..o zamana ne olup biter inan ben de çok merak ediyorum..
kim istemez bi Cupra'sı olmasını..

Yiğit gideceksen sana güzellik yaparım merak etme, 1 depon benden diğerini de sonra verirsin eline geçerse. Hayır yada evet de olayı kapatalım. Merte de uyması lazım bu arada onla da konuş. İlle gidelim dersen cumartesi sabah çok erken vakit de çıkılabilir yola oda bir seçenek.

Yiğit gideceksen sana güzellik yaparım merak etme, 1 depon benden diğerini de sonra verirsin eline geçerse. Hayır yada evet de olayı kapatalım. Merte de uyması lazım bu arada onla da konuş. İlle gidelim dersen cumartesi sabah çok erken vakit de çıkılabilir yola oda bir seçenek.

cuma çıkn cuma :D balaban yedirem size:D

Faruk abim içim gıcıklanıyo yazdıklarına yapma bunu akşam akşam..

Yokmu kredi kartın yahu çek benzini gitsin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt