Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Aramızda Konya'da Oturan Var mı. ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yiğit altında mis gibi araban var (imzanda zıt gözüksede :D) bende Emreye katılıyorum Şuanki arabandan olma bence.

bu arabayı alır sorun çıkartır elimde kalır bizimkilere araba dersem bana parmak şov yaparlar zaten.. :D :D

bu arabayı alır sorun çıkartır elimde kalır bizimkilere araba dersem bana parmak şov yaparlar zaten.. :D :D

:D:D:D

Alacaksanda yuzde yuz emin ol. Bence kaportada önceden hasar olmuş çok önemli değil. He arabanın orjinaliği bozulur ama arabayı teknik bakımdan etkilemez. Bence önemli olan motor, aktarma organları, şase. Bunlarda birşey yok ise al var ise yanaşma

Bu aracın motor bi kere açılmış abi en ucuz tamir yolu da izlenilmiş anladığım kadarıyla ben büyük tehlike diyorum ama para da düşüncede kendisinin.....

Bu aracın motor bi kere açılmış abi en ucuz tamir yolu da izlenilmiş anladığım kadarıyla ben büyük tehlike diyorum ama para da düşüncede kendisinin.....

Serhat abi sen de çok negatif mi bakıyosun bu arabaya..
biraz kumar gibi çünkü olay kazanacağım da kaybetceğim de fazla benim için..
bi sonraki arabam bi Cupra ya da bi Tata olacak alırsam bunu..şaka gibi dimi.. :D :D

yiğit buna masaraf yapacağına aracına dereceli egzantirik headers falan yap bak aracın nasıl 180 ps oluyor gör :D

Yiğit kimse tamam demiyor, alırsan en çok benim işime yarayacak :) hatta sponsor konusunda söz verdiğim kadarı ile hala sözüm geçerli. Giderken Ankara üstü gider gelirsen 725km ve yol tahmini 8 saat 42 dakika sürüyor. Es-es üseri gidersen 678km ama süre 10 saat 43 dakka sürüyor. daha kısa süre ve otoban tercih edilmeli, ama Es-es tende geçersen Emreyi de görme şansın var.

Bak teklifim şöyle sana eğer hala düşünüyorsan, bu işi cumartesiye yani yarın gece yola çıkmak üzere düşün, Mert'e uyarsa ben de gelirim belki. sana 2 depo benzine patlar ve bunun söz verdiğim kadarki masrafın benden olur. Ama millet bu kadar karşı çıkıyorsa bir doğru yanı vardır gidince hüsran olmak da var.

eğer ciddi şekilde gitmeyi düşünüyorsanız yanıma uğramadan gitmeyin bir yerlere barikat kurarm yoksa konyaya :D
eğer gidip geliceksen yiğit bende katılırım sna es esten beni alırsan.

yada faruk abiye ek. cuma akşam es ese gelin. akşam misafirim oln sabah beraber gidip gelelim konyaya. :)

Faruk abi söz verdiğim miktarda'yı bayaa tekrarlamışın korkma abim tamam.. :D :D

kim korkuyor Yiğit, ben korkak olsam hiç bir yere kıpramazdım. 2 senedir hiç düşünmediğim şeyleri yapar oldum sen rahat ol:D hazırsan yarın akşam çıkalım yola, değilsen cumartesi öğleye doğru görüşürüz inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt