Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Aramızda Konya'da Oturan Var mı. ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yiğit karar ver ve uygulayalım paşa, düğüm sende çözülsün artık.

demın sıgortacı bı arkadasımla konustum pert kaydı olan bı arac tekrardan kasko yapılamıyomus

Pert Kaydı olana sigorta da yapılır kaskoda yapılır hatta bankadan kredi bile çekilir ;)

ben sıgortacı arkadasın yalancısıyım ona bızzat sordum hatta lınkıde gonderdım ama kesın olmaz dedı

Yiğit karar ver ve uygulayalım paşa, düğüm sende çözülsün artık.

Faruk abim..
kendi adıma ben anca ortalama bi insan kadar anlarım 2.el bi arabanın alınabilitesi olup olmadığına dair..eğer ki ben bu konuda iyiyim sorun değil diyosan Cuma akşamı yola çıkma konusunda ok'yim..

kasko konusunda Erya hayır dedi..
Tuba yaparız dedi şimdi de olmazlar geliyo.. :S :S

Yiğit abi binin ucağa gidin ya 1 gece kalırsınız bir yerde ertesi gün sabah a dönersin konya körpe bir yer değil sürekli ucak vardır.Az önce THY larına baktım;

1 TK0248 IST KYA 07:10 / 18.Ara 08:25 / 18.Ara Cuma V THY
2 TK0957 KYA SAW 20:15 / 19.Ara 21:25 / 19.Ara Cumartesi O Anadolu Jet

Yetişkin 75,00TRY 58,00 TRY 10,00 TRY 143,00 TRY

yok Yiğit walla benim kararım yanlış olur çokda kendime güvenmiyorum o konuda. iyi bilen olur olmaz diyebilen biri şart.

Yiğit abi binin ucağa gidin ya 1 gece kalırsınız bir yerde ertesi gün sabah a dönersin konya körpe bir yer değil sürekli ucak vardır

günde 1 uçak gidiyo ve 1.5 saat sonra dönüyo Konya'ya en azından THY öyle..
velakin sadece THY de yok göklerde tabii..

Konya uçak konusunda zayıf bir yer, sadeceTHY vardı geçen yıl, sabah geliyorsun gece yarısı dönüyorsun. THY fiyatları da diğerlerinden çok daha pahalı.

yok Yiğit walla benim kararım yanlış olur çokda kendime güvenmiyorum o konuda. iyi bilen olur olmaz diyebilen biri şart.

abim kaç gibi çıkıyosun yarın işten. ??
erken çıkabilceksen bana haber verir misin Erya'da vs. buluşalım..
baktık ki mümkündür tüyo falan alırız gidelim akşamına o zaman..aksi halde bize Mert abi lazım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt