Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Aramızda Konya'da Oturan Var mı. ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haftaya Salı şuan bomboş uçak şuan THY'de ama dönüş 1.5 saat sonra ve akşam saatleri hep.. :S :S

sanmıyourm. yazın adana istanbul uçakla 60 küsür lira bir şeydi. knyaya bu şekilde bir tarfienin olduğu bir uçş illaki vardır. ama gidecek olursan haberim olsun. eski siteden erhan abi var konyada toledocu oda. kesin bildiği servis yada usta falan vardır onun.

yavru onunla bi konuşsan sana zahmet..
biliyodur o arabanın secelesini illaki..zaten işe yaramaz derse hiç uğraşmıyım..

---------- Post added at 02:13 ---------- Previous post was at 02:12 ----------

buda gittiğin yerde 1 gece otelde konaklaman gerek demek :)

ne de güzel olur dimi final ödev teslim zamanı Konya'da araba peşinde koşarım.. :D :D
Salı dersim vs. yok..

yavru onunla bi konuşsan sana zahmet..
biliyodur o arabanın secelesini illaki..zaten işe yaramaz derse hiç uğraşmıyım..

onun bu arabayı bildiğini sanmam ama oradayken sana yardımcı olur. istersen özelden numarasını atayım.

bilmiyorum ki kardeşim..
otomobil konusunda fikirlerine güvendiğim 4-5 kişi aynen hiç bulaşma dedi zaten..
o nedenle imkanları ekstradan fazla zorlamam..Konya'dan birilerini bulabilsem en temizi olucak..
Konya'ya gitmek her türlü bi varsayımla pahalıya patlicak çünkü..trenle de 12 saat sürüyomuş yahu..

bence önce karar ver. alıp ikinci araç olarak zevkine 3 5 ay biner zararına satmak koymaz diyorsan al. ama ben olsam bu şart haricinde altımdaki 0 herşeyini bildiğim arabamı verip almazdım.

2. araç olarak nası alayım olm etim ne budum ne benim..
alırsam arabamı satmak durumundayım..velakin zaten sorunlu ya da muhtemel sorunlu olucağını söylenirse zaten bulaşmam eziyete döner hayat sonra..

2. araç olarak nası alayım olm etim ne budum ne benim..
alırsam arabamı satmak durumundayım..velakin zaten sorunlu ya da muhtemel sorunlu olucağını söylenirse zaten bulaşmam eziyete döner hayat sonra..

sente atlatıldı denilmiş. bence kesinlikle sorun çıkartacaktır. illaki bir iç aksamda hasar olmşmuştur.

o sorun hakkında en ufak bi fikrim yok zaten..

---------- Post added at 02:29 ---------- Previous post was at 02:22 ----------

biraz bakındım..
çıkan sonuç illaki ilerde sorun çıkartır ve motorun yarısının sökülmesi değişmesi lazım falan şeklinde..

Bu araç bence alınmaz abi Yiğit bence bulaşma çözümlü bi araç olsa zaten kimse bu fiyata satmaz bunu.........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt