Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu araba beni acayip gaza getiriyor. hem vergi avantajıda var.

---------- Post added at 03:56 ---------- Previous post was at 03:54 ----------

atmosferik istemiyorum ayberk. turbonun tadını aldım bi kere
1.5 200 küsür beygirlik bi CZT gazlamak için sorunsuz bi araba olmaz abi.
VTEC'in, Turbo'dan kalır yanı yok keyif olarak. Bi dene derim :)

bu araba beni acayip gaza getiriyor. hem vergi avantajıda var.

---------- Post added at 03:56 ---------- Previous post was at 03:54 ----------

atmosferik istemiyorum ayberk. turbonun tadını aldım bi kere

Bulursan eskı kasa cupra bulamazsan kasma eskı kasa FR al k04 kıt olarak tak saan Cupra olsun:) Hc ugrasmam dersen Yenı kasa Fr yada 185 lık Sport-up lar var onlarda ucuz butceye gore:)

Erkin?

Chip+komple egzos+cai'li bir Golf GT manuel 1000kg olsa nasıl gider sence? (meraktan soruyorum) nelerle yürür mesela?
Neleri sökerek 1000kg'ye indirdiğinize bağlı. Mesela şanzımanı sökerseniz yürümez.

Erkin?

Chip+komple egzos+cai'li bir Golf GT manuel 1000kg olsa nasıl gider sence? (meraktan soruyorum) nelerle yürür mesela?

170 lik bizim sancarda vardı boludan dönerken otabanda zorlanmadan 200 üstüne çıkıyordu ve arabada 3 kişiydik biri 110 kg:D

valla dediklerini yaptıktan sonra r32 kovalarsın nerdeyse:D

piyasadaki bi çok arabaylada rahatlıkla yürürsün...

Bulursan eskı kasa cupra bulamazsan kasma eskı kasa FR al k04 kıt olarak tak saan Cupra olsun:) Hc ugrasmam dersen Yenı kasa Fr yada 185 lık Sport-up lar var onlarda ucuz butceye gore:)

evet yaa. haklısın can. üste 15 versem 2004 cupra r alırım.

170 lik bizim sancarda vardı boludan dönerken otabanda zorlanmadan 200 üstüne çıkıyordu ve arabada 3 kişiydik biri 110 kg:D

valla dediklerini yaptıktan sonra r32 kovalarsın nerdeyse:D

piyasadaki bi çok arabaylada rahatlıkla yürürsün...

Eyvallah Erkin :)

Erkin?

Moruk kılosu harıc bahsettıgın speclerdekı GT 215 bg de kalıyor.Arkadasımda vardı.Bunun dısında o arabayı 1000kg ye ındırmek heralde bayagı b zor olur.Koltuklar sokulur,sadece b tane en hafıfınde recaro yada sparco koyulur,bagaj komple bosaltılır,varsa karbon kaput koyulur,klıma sokulur,aklıma gelenler bunlar bu kadarlada 1000 e ınmez kanımca,ama oyle b ıhtımal olsa type R ıle cok rahat yurur:)

geçen hafta istanbula gittik. arabada 4 kişiydik. giderken 170 in dönerken 190 altına düşmemeye özen gösterdik. en son bolu tüneline girmeden araba birden güçden düştü. 3. viteste rampayı çıkamıyorduk ki hemen sağa çektim. 2-3 dakika rölantide bekledikten sonra tekrar yola çıktım ve düzeldi. bu neden olmuş olabilir? bu arada tam 800 km yol yaptık ve 150 tl yakıt harcadık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt