nasıl yani? düz basıyor ne demek?
ya bu cztlerin yoltutuş biraz zayıf...çabuk savrulan bi yapısı var...ancak coiloverla yol tutuyor...
ama bunu söyleyenler hep cztyi limitlerde kullananlar...yani sürekli gaz modeli
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
nasıl yani? düz basıyor ne demek?
Abi 2. araba düşünüyosan boşver CZT'yi. Al bi Impreza, GC8'lerden.
---------- Post added at 03:45 ---------- Previous post was at 03:45 ----------
Düz yolda demek istemiş abi
Astra GSI'larda var, SFI motor olanlar. Oda sana bi alternatif.Vtı var Vtı var,Cupra var cupra var demek lazım o zmn
Parçası ucuz GC8'lerin. 100binde 1 komple motor istiyo sadece başka masrafı yokGc8 le basına dert alır km ucmus olcak ,turbosu bıtıcek,yuklenmeye baslarsa arabaya sanzıman dagıtıcak.Azıcık asım agrısız basım olsun ona
niye virajda ne sıkıntısı var
Astra GSI'larda var, SFI motor olanlar. Oda sana bi alternatif.
Gc8 le basına dert alır km ucmus olcak ,turbosu bıtıcek,yuklenmeye baslarsa arabaya sanzıman dagıtıcak.Azıcık asım agrısız basım olsun ona
Bi egzantrikle yazılımlı Golf GT'leri parçalayacak hale gelir o arabaıı ıhh gercekten ıyı gıdıyo onlarda,roll gecelerınde denk gelmıslıgım var.Yazılımlı Golf GT ye sırk kosmaya calısyolar Leondan yer ettı heralde Seat bakıorum paso ne uygun gelırse dıe ya 1.9 tdı alırım yada Rs dırek kafada canlanan He dıceksın bunların alakası yok bırrbıryle o da ruh halıme baglı olcak
Abi o zaman atmosferik birşey bak. Type-R dicem şimdi amaaynen mantığım o. eski C2 VTS ve BU ibiza ya yaklaşık 10 bin lira harcadım. ne oldu boşa gitti. o yüzden artık alacağım arabayla uğraşmak istemiyorum. sadece gazlayıp tadını çıkarmak istiyorum.
araç biraz yüksek olduğu için çabuk yatıyor virajlarda...ama akla çok takılacak kadar bi sıkıntısı yok...
ben yanlış anlamana sebebiyet vermeyim...güzel araba coiloverla kusursuz olur..güvenerek gazlarsın...