Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
niye virajda ne sıkıntısı var. coil var zaten heralde o czt de

Abi 2. araba düşünüyosan boşver CZT'yi. Al bi Impreza, GC8'lerden.

---------- Post added at 03:45 ---------- Previous post was at 03:45 ----------

Düz yolda demek istemiş abi :)

Gc8 le basına dert alır:) km ucmus olcak ,turbosu bıtıcek,yuklenmeye baslarsa arabaya sanzıman dagıtıcak.Azıcık asım agrısız basım olsun ona:D

Vtı var Vtı var,Cupra var cupra var demek lazım o zmn:D
Astra GSI'larda var, SFI motor olanlar. Oda sana bi alternatif.

---------- Post added at 03:49 ---------- Previous post was at 03:48 ----------

Gc8 le basına dert alır:) km ucmus olcak ,turbosu bıtıcek,yuklenmeye baslarsa arabaya sanzıman dagıtıcak.Azıcık asım agrısız basım olsun ona:D
Parçası ucuz GC8'lerin. 100binde 1 komple motor istiyo sadece başka masrafı yok :D

Astra GSI'larda var, SFI motor olanlar. Oda sana bi alternatif.

ıı ıhh:) gercekten ıyı gıdıyo onlarda,roll gecelerınde denk gelmıslıgım var.Yazılımlı Golf GT ye sırk kosmaya calısyolar:D Leondan yer ettı heralde Seat bakıorum paso ne uygun gelırse dıe:) ya 1.9 tdı alırım yada Rs dırek kafada canlanan:) He dıceksın bunların alakası yok bırrbıryle o da ruh halıme baglı olcak :D

aynen mantığım o. eski C2 VTS ve BU ibiza ya yaklaşık 10 bin lira harcadım. ne oldu boşa gitti. o yüzden artık alacağım arabayla uğraşmak istemiyorum. sadece gazlayıp tadını çıkarmak istiyorum.

ıı ıhh:) gercekten ıyı gıdıyo onlarda,roll gecelerınde denk gelmıslıgım var.Yazılımlı Golf GT ye sırk kosmaya calısyolar:D Leondan yer ettı heralde Seat bakıorum paso ne uygun gelırse dıe:) ya 1.9 tdı alırım yada Rs dırek kafada canlanan:) He dıceksın bunların alakası yok bırrbıryle o da ruh halıme baglı olcak :D
Bi egzantrikle yazılımlı Golf GT'leri parçalayacak hale gelir o araba :)

---------- Post added at 03:54 ---------- Previous post was at 03:53 ----------

aynen mantığım o. eski C2 VTS ve BU ibiza ya yaklaşık 10 bin lira harcadım. ne oldu boşa gitti. o yüzden artık alacağım arabayla uğraşmak istemiyorum. sadece gazlayıp tadını çıkarmak istiyorum.
Abi o zaman atmosferik birşey bak. Type-R dicem şimdi ama :):)

araç biraz yüksek olduğu için çabuk yatıyor virajlarda...ama akla çok takılacak kadar bi sıkıntısı yok...

ben yanlış anlamana sebebiyet vermeyim...güzel araba coiloverla kusursuz olur..güvenerek gazlarsın...

bu araba beni acayip gaza getiriyor. hem vergi avantajıda var.

---------- Post added at 03:56 ---------- Previous post was at 03:54 ----------

atmosferik istemiyorum ayberk. turbonun tadını aldım bi kere

Erkin?

Chip+komple egzos+cai'li bir Golf GT manuel 1000kg olsa nasıl gider sence? (meraktan soruyorum) nelerle yürür mesela?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt