Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turbo arabayla uzun süreli gazlarsan öyle olur abi. Sana o yüzden atmosferik tavsiye ettim. Bakımlarını yap, bi ömür sıkıntısız gazla.

---------- Post added at 04:09 ---------- Previous post was at 04:08 ----------

Safe mode'dan kasıt Lip Mod mu?

ewet ayberk limp mode,ıkısını de kullanyolar genelde,turkce konusup korumaya alıyo demek lazım aslında:)

hafifletme mevzusu hakkaten çok zor...

başarın mz4 de tavan döşemesi,kapı döşemeleri dahil bişey yok arabanın içinde hepsi sökük vaziyette...toplamda 120 kg hafifletmiş...

orjinal jantların 2 boy küçüğü saç jant. en az 15-20 kg de onlar fark eder bence

o zaman bana cupranın gücünü verecek. 2.0 cc geçmeyecek. 4 kapılı, 4 yaşını geçmeyecek ve 50 bin tl üstü olmayacak bir atmosferik araba söylermisin ayberk ?
Ancak bunu Type-R'la sağlarsın abi. Oda 4 kapı değil malesef. 4 kapı şartmı hem? Colt CZT düşünüyordun oda 4 kapı değil?

---------- Post added at 04:16 ---------- Previous post was at 04:14 ----------

o zaman gecenin kapanışını mz4 ruf rolla yapalım:D

http://videos.streetfire.net/video/RUF-vs-MZ4-rolling_715944.htm

hadi ii geceler...edit izlemeyenler için
Başar'ın MZ4'de yazılım yok bildiğim kadarıyla.

Ancak bunu Type-R'la sağlarsın abi. Oda 4 kapı değil malesef. 4 kapı şartmı hem? Colt CZT düşünüyordun oda 4 kapı değil?

---------- Post added at 04:16 ---------- Previous post was at 04:14 ----------

Başar'ın MZ4'de yazılım yok bildiğim kadarıyla.

czt yi 2. araba olarak düşünüyorum. ibizayı 4 kapılı bir arabayla takas edersem czt alırım. :)

Limp mod için Turbo'nun çok yüksek basınçlara çıkması gerekli bildiğim kadarıyla..

Yok ıllakı turbo ıle alakalı olması gerekmıyo,mısal Cıft sensorlu katları sasırtıcı flan koymadan ıptal ettıklerındede lımp mod a alıyor arabayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt