Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serkanın arabası valla ciddi bakımlı bi araçtır bu...ancak yol tutmaz ve frenleri ii değil...

ama alınırmı bence kesinlikle:)

Izmırde tunıng shopu olan arkadas bu dımı erkın ? Eger aynı kısıyse barbaros abı yaptı bunun yazılımını da ,gıdısı flan cok ıyı oldugunu syluyodu,ben ızmıre gıttıgımde stock halını gormustum

evet dedikleriniz olabilir. bir ara ben ciddi ciddi şunu düşündüm. cupra alıp üste 30 bin vereceğime ,verdiğim ilandaki arabayı alayım 2. arabam yapayım. şu anki ibizayıda satıp 4 kapı normal bir araba alayım. nasıl bir fikir sizce?
http://www.sahibinden.com/1_numarali_tercih_-52WQQaXQQ18656815WQQpXQQdisplayitem
Bu kadar para harcamana gerek yok abi. Alalım bi Opel Manta ucuza, takalım ona iyi bi motor, hem arkadan itişin keyfini alırsın hemde çok daha ucuza mal edersin hemde bu arabaların içinden geçer :)
TDI'da yanına günlük kullanacağın araban olur..

Ben bu ABF'leri bayağı araştırdım. Önceden Golf GTI'si olan Hakan (Kara Tren) kendi takmıştı Turboyu Golf'üne. 3 günde garajda takmıştı. 200hp geziyordu. Birde şöyle bir alternatif var. Egzantrik yazılım ıvır zıvır ile araç 190hp'nin üzerine çıkıyor. Atmosferikte kalınabilir. Oda Cupra2'lere hayran. Doldursan çok iyi yürür bu diyo her seferinde. Ama işte, engeller :)

ya gecenlerde arkadasım b vıdeo gonderdı,bu ılandakı Cupra2 ıle b arkadasımızda daha var Cupra2,egsozlu fıltrelı Vtı ıle denıyolar,cupralardada aynı sekılde egsoz fıltre var,Vtı bayagı b yardırıyo bunlara:) Cok heveslıydım ama boyle sonuc oluncada hevesım kacmadı degıl :)

Izmırde tunıng shopu olan arkadas bu dımı erkın ? Eger aynı kısıyse barbaros abı yaptı bunun yazılımını da ,gıdısı flan cok ıyı oldugunu syluyodu,ben ızmıre gıttıgımde stock halını gormustum

aynen jant dükkanı var ayda bir farklı jant takar...ve ciddi bakımlı araç

valla çok mantıklı araç...eğer coilover yoksa bi o masrafı var...coil şart bunlara ancak düz basıyor araba...

bu söylediğim alternatif cupra almamdan daha ucuza gelecek yalnız bana. cupra alırsam 30 bin çıkacak cepten. bu anlattığımı yaparsam 25 bin çıkacak. ibizayı değerinde bir 4 kapıyla takas. 25 binde czt ye verilecek

ya gecenlerde arkadasım b vıdeo gonderdı,bu ılandakı Cupra2 ıle b arkadasımızda daha var Cupra2,egsozlu fıltrelı Vtı ıle denıyolar,cupralardada aynı sekılde egsoz fıltre var,Vtı bayagı b yardırıyo bunlara:) Cok heveslıydım ama boyle sonuc oluncada hevesım kacmadı degıl :)
Benim arabamda hiçbirşey yokken, cai ve düz borulu VTI'la denedim. Aynı şeyi ben VTI'a yaptım. İlk defa duyuyorum böyle bişeyi :D Bakım çok önemli. Araca iyi bakması lazım. ABF kolay küser sahibine. Buji, yağ değişimini aksatmamak lazım.

bu söylediğim alternatif cupra almamdan daha ucuza gelecek yalnız bana. cupra alırsam 30 bin çıkacak cepten. bu anlattığımı yaparsam 25 bin çıkacak. ibizayı değerinde bir 4 kapıyla takas. 25 binde czt ye verilecek
Abi 2. araba düşünüyosan boşver CZT'yi. Al bi Impreza, GC8'lerden.

---------- Post added at 03:45 ---------- Previous post was at 03:45 ----------

nasıl yani? düz basıyor ne demek?:confused::confused:
Düz yolda demek istemiş abi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt