Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moruk kılosu harıc bahsettıgın speclerdekı GT 215 bg de kalıyor.Arkadasımda vardı.Bunun dısında o arabayı 1000kg ye ındırmek heralde bayagı b zor olur.Koltuklar sokulur,sadece b tane en hafıfınde recaro yada sparco koyulur,bagaj komple bosaltılır,varsa karbon kaput koyulur,klıma sokulur,aklıma gelenler bunlar bu kadarlada 1000 e ınmez kanımca,ama oyle b ıhtımal olsa type R ıle cok rahat yurur:)

Can sana çıtlatmıştım belki hatırlarsın. 1000kg olur o alet merak etme :)

geçen hafta istanbula gittik. arabada 4 kişiydik. giderken 170 in dönerken 190 altına düşmemeye özen gösterdik. en son bolu tüneline girmeden araba birden güçden düştü. 3. viteste rampayı çıkamıyorduk ki hemen sağa çektim. 2-3 dakika rölantide bekledikten sonra tekrar yola çıktım ve düzeldi. bu neden olmuş olabilir? bu arada tam 800 km yol yaptık ve 150 tl yakıt harcadık

araba kendını safe mod a almıstır dıcem ama arıza ısıgı yanması gerekır bunun ıcınde,yanmıs olup gozunden kacmıs da olabılır

---------- Post added at 04:07 ---------- Previous post was at 04:06 ----------

Can sana çıtlatmıştım belki hatırlarsın. 1000kg olur o alet merak etme :)

abı onu 1000 kılo yapmaya da kıyamam ama yalan mı sımdı :) arabada konfor ıcınde yuzuyo b anda tenekeye oturcaksın:D

yok yanmadığına eminim. çünkü gözüm hemen göstergeye gitti bir aksilikmi var diye?

geçen hafta istanbula gittik. arabada 4 kişiydik. giderken 170 in dönerken 190 altına düşmemeye özen gösterdik. en son bolu tüneline girmeden araba birden güçden düştü. 3. viteste rampayı çıkamıyorduk ki hemen sağa çektim. 2-3 dakika rölantide bekledikten sonra tekrar yola çıktım ve düzeldi. bu neden olmuş olabilir? bu arada tam 800 km yol yaptık ve 150 tl yakıt harcadık
Turbo arabayla uzun süreli gazlarsan öyle olur abi. Sana o yüzden atmosferik tavsiye ettim. Bakımlarını yap, bi ömür sıkıntısız gazla.

---------- Post added at 04:09 ---------- Previous post was at 04:08 ----------

araba kendını safe mod a almıstır dıcem ama arıza ısıgı yanması gerekır bunun ıcınde,yanmıs olup gozunden kacmıs da olabılır
Safe mode'dan kasıt Lip Mod mu?

hafifletme mevzusu hakkaten çok zor...

başarın mz4 de tavan döşemesi,kapı döşemeleri dahil bişey yok arabanın içinde hepsi sökük vaziyette...toplamda 120 kg hafifletmiş...

Beyler benden paydos bu gecelık mesaım bıttı:) hadıyın hepınıze ıyı geceler

hafifletme mevzusu hakkaten çok zor...

başarın mz4 de tavan döşemesi,kapı döşemeleri dahil bişey yok arabanın içinde hepsi sökük vaziyette...toplamda 120 kg hafifletmiş...
Şimdi aynı örneği vericektim :) Onun dışında karbon birsürü de parça var.

Turbo arabayla uzun süreli gazlarsan öyle olur abi. Sana o yüzden atmosferik tavsiye ettim. Bakımlarını yap, bi ömür sıkıntısız gazla.

---------- Post added at 04:09 ---------- Previous post was at 04:08 ----------

Safe mode'dan kasıt Lip Mod mu?

o zaman bana cupranın gücünü verecek. 2.0 cc geçmeyecek. 4 kapılı, 4 yaşını geçmeyecek ve 50 bin tl üstü olmayacak bir atmosferik araba söylermisin ayberk ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt