Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
canımsın moruk
Abi ne yaptın sen yacupra konuşurken clio görünce öyle söylenmesi normal. şimdi 2008 cuprayla clio bir mi yani can? senin söylediğin anca clio rs , palio sporting veya ibiza cupra kıyaslamasında söylenecek şeyler
Uygun, daha iyi birşey buluruz abi. Stock internallerle 190hp gayet iyi. Bence daha fazla zorlamak sağlıklı olmaz. Ki zaten Turbo'yu yenilediğin zaman başka arabaya biniyomuşsun gibi olur
İhtiyacın olduğunda bi telefon et abi sen bana istediğin her tür Turbo'ya çıkma, 0 fiyat alırız. Aklına yatanı alırsın.
Sanayide bi abimiz var, Paypar diyo bunlara. Yok abi Type-R diyoruz, "hee hee Paypar" diyohahah cok guzel vıtes atıo ya tam ıstanbullu tayyarcı dı tıııııı dı tıııııııı
Abi ne yaptın sen ya
Techden Utkuyu bılırmısın ? RS var ondada,hatta Istanbuldakı en ıyı yuruyen RSılk aldıgından berı her ewresını bılyorum arabasının,hanı o gaza getıryo benı ama aynı temızlıkte Rs alamazsamda cok fena ıcıme oturur o yuzden ıyıce arastırmak lazım
Sömerstride ufak bi ihtimal Almanya'ya gidicem. 1 bavul blow off getirmeyi düşünüyorum gümrükte takılmıyosatamamdır ayberk. bide blow off çakarız tam olur.