Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu anda düşünmüyorum ayberk. ayrıca düşünsem bile 50 bin üstü bir araç kesinlikle düşünmüyorum. 50 bine alınabilecek en mantıklı cupra geliyor bana.
MK1 Cupra'lar çok daha çekici bence. Sen MK2 mi düşünüyorsun abi?

walla ben cok parm olsa gıderım japandan guzel bı sı alırım buraya da geıtırım ankarada 1 beım olur onuda agızına kadar yuklerım sonra paşalar gıbı bınerım yemısım almanını.ama ben lukste deıl performansta ve yerde gıtmeyı sevdıgım ıcın hondacıyım.

pictureshondacivicsispo.jpg

bu arada saat ne cabuk 3 oldu yawww

hadi beyler yatalım artık benım bugunluk son msj hepnıze bol japanlı geceler...

MK1 Cupra'lar çok daha çekici bence. Sen MK2 mi düşünüyorsun abi?

2008 falan düşünüyorum işte. eğer maddi olarak ona da gücüm yetmezse 2007 fr veya 2004 cupra r bana çekici gelen arabalar. ama birinci sırada 2008-2009 cupra var

Bugun erkencı herkes:)Dukkanı erken kapatıosunuz,hastalık nedenıyle cevrımdısı kaldım duzeldıgımde aynen konu ıcerısındeyım:)

Can önceki sayfalarda m3 s3 le yürüyen clio rs var ıtb li bi bak bence:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt