Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cupra konuşurken clio görünce öyle söylenmesi normal. şimdi 2008 cuprayla clio bir mi yani can? senin söylediğin anca clio rs , palio sporting veya ibiza cupra kıyaslamasında söylenecek şeyler :)

erkının koydugu vıdeoya ıstınaden syledım ben onu mehmet,yalnız su da varkı Clıo Rs palıo sportınle ıbıza cuprayla bır b araba degıl :D
2000 model arabada 6 lı changer,derı koltuk,shıft lıght gıbı seylerın oldugunu yazdım ve performans olarak da tartısmasız b araba.Leon Cuprayla flan bır tuttugum yok tabıkıde sadece kendı acısından gzl b araba:)

clionun en son çıkan rs leri iyi bence. performans olarak tabi.

plaka söyle bana rslerde:D

benim temiz bildiklerim bi kadir başkanın arabası vardı gs plaka izmire satıldı

özberkin rs vardı js plaka

ur rsleri fln hiç söyleme bile:D direk patates onlar:D

U Plaka erkın,karabukten aldı arabayı ugur adlı b arkadastan.Pasaoglunda egsozlu calı lı RS ler 163-165 bg verırken bzmkısı 171 g verdı aynı speclerde:)

erkının koydugu vıdeoya ıstınaden syledım ben onu mehmet,yalnız su da varkı Clıo Rs palıo sportınle ıbıza cuprayla bır b araba degıl :D
2000 model arabada 6 lı changer,derı koltuk,shıft lıght gıbı seylerın oldugunu yazdım ve performans olarak da tartısmasız b araba.Leon Cuprayla flan bır tuttugum yok tabıkıde sadece kendı acısından gzl b araba:)

ben videoları izleyemiyorum :( Rs tabiki sınıfında güçlü bir araba. ama bana hiç bir zaman çekici gelmedi. gerek dışı gerek içi. Rs alacaksam megane rs alırım.

clionun en son çıkan rs leri iyi bence. performans olarak tabi.

Son cıkanlarda kasa agırlastı,2000-2002 arası Rs ler 172 bg 1030 kılo:) Rs ın tek kotu yanı 5 e attıgın zaman olayı bıtmeye baslıo.Zaten Rs kullananlar 4 bıter roll bıter der genelde:)

U Plaka erkın,karabukten aldı arabayı ugur adlı b arkadastan.Pasaoglunda egsozlu calı lı RS ler 163-165 bg verırken bzmkısı 171 g verdı aynı speclerde:)

karabükdekini biliyordum:)

güzel araba hakkaten hatta bi arkadaş için pazarlıkda yapmıştık...ben özberkin arabasını çok istemiştim satarken kısmet olmadı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt