Şeker Adam
Kayıtlı Üye
ben facede bı grup kuruyum ya.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Abi bizimkilerde sonuçta Ibiza
İnternet dışından da araştır abi Leon Cupra arıyosan. Sahiplerini soruştur telefon et Gerçekten bu şekilde temiz ucuz araba bulan çok var.tamam işte bende ibizayla ilgili bir övgüde bulunmadımki. ben leon cupracıyım ibiza ve clio konusuna gelirsekte her zaman ibiza cuprayı clio rs e tercih ederim
İnternet dışından da araştır abi Leon Cupra arıyosan. Sahiplerini soruştur telefon et Gerçekten bu şekilde temiz ucuz araba bulan çok var.
Hayırlısı olsun abialacağım zaman öyle yapacağım ayberk. ama biraz daha zaman var.
Can önceki sayfalarda m3 s3 le yürüyen clio rs var ıtb li bi bak bence
Tech de ızlemıstım moruk onu,Clıo RS kıt car gıbı bsey zaten.Yakın arkadasımda var zaten hatta araba alcakken dusunmuyo degılım ama pıyasada temızını bulmak cok zor.orjınal clıosu 1030kg olan b arabayı bayagı b yuklersen her seye kafa tutar o zaten bu arada sonucta clıo dıyenler ıcın yazıorum,2000 model RS de derı koltuk,shıft lıght,6 lı changer gıbı gzl ozellıklerde var o kadar da kucumsencek b araba deıl.Performansa gelınce zaten onu sorgulamaya bıle gerek yok
Uygun, daha iyi birşey buluruz abi. Stock internallerle 190hp gayet iyi. Bence daha fazla zorlamak sağlıklı olmaz. Ki zaten Turbo'yu yenilediğin zaman başka arabaya biniyomuşsun gibi olureyvallah ayberk. şimdilik tdi devam. benim turbo her an gümleyebilir. cupra tdi turbosu takmayı düşünüyorum patladığında. sence turboyu büyütünce başka parça değiştirmek gerekirmi? yoksa orjinal turbosundan mı taktırayım
Tech de ızlemıstım moruk onu,Clıo RS kıt car gıbı bsey zaten.Yakın arkadasımda var zaten hatta araba alcakken dusunmuyo degılım ama pıyasada temızını bulmak cok zor.orjınal clıosu 1030kg olan b arabayı bayagı b yuklersen her seye kafa tutar o zaten bu arada sonucta clıo dıyenler ıcın yazıorum,2000 model RS de derı koltuk,shıft lıght,6 lı changer gıbı gzl ozellıklerde var o kadar da kucumsencek b araba deıl.Performansa gelınce zaten onu sorgulamaya bıle gerek yok