Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben videoları izleyemiyorum :( Rs tabiki sınıfında güçlü bir araba. ama bana hiç bir zaman çekici gelmedi. gerek dışı gerek içi. Rs alacaksam megane rs alırım.

Butce kısıtlı olunca hersey cekıcı gelıo gozume valla :D ama saka b yana sadece performans ıstenıyorsa suan pıyasadakı en ucuz ve en performanslı araba derım rahatlıkla

Butce kısıtlı olunca hersey cekıcı gelıo gozume valla :D ama saka b yana sadece performans ıstenıyorsa suan pıyasadakı en ucuz ve en performanslı araba derım rahatlıkla

bak bu konuda sana kesinlikle katılıyorum. bütçe kısıtlıysa hiç lafım yok. rs mantıklı bir seçim olabilir. ama 1.8 t ibiza cupra da var o paraya. 2000 model

bak bu konuda sana kesinlikle katılıyorum. bütçe kısıtlıysa hiç lafım yok. rs mantıklı bir seçim olabilir. ama 1.8 t ibiza cupra da var o paraya. 2000 model
Abi işte onun temizi hiç yok gerçekten.

---------- Post added at 03:29 ---------- Previous post was at 03:29 ----------

O araba bi ara 15'lere indi. Paket abi o araba bildiğim kadarıyla :D 2.0 Cupra'lar var :D ?

ıkı tane var suan sahıbındende abı,ıkısı de mort:)ıstanbulda olan zaten bıldıgım b araba,otekıde hc ıc acıcı degılmıs.He ama 150 bınde a3 1.8 t alabılırsın yıne aynı paralara.Bunların dısında Golf 3 gtı yada Cupra2 alıp hazır turbo kıtlerı ıle tatlı tatlı da gazlanabılır boyle b secenek de var:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt