Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla ogün benim bundan sonra 4 kapılı araba almam lazım. sen bana 4 kapılı araba tavsiyesinde bulun. :D şu anda hatta 2 senedir cupra hayalimde olan bir araba.

ogün o araba kime yakışmaz.ama sen beni milyarder sandın galiba. altı üstü bir ingilizce öğretmeniyiz :):) cupra almak için yırtıyorum bi taraflarımı. Stı aslında aklımda olan bir araç ama çok pahalı. cupra parasına anca 2004 modelini alabiliyosun.

ogün o araba kime yakışmaz.ama sen beni milyarder sandın galiba. altı üstü bir ingilizce öğretmeniyiz :):) cupra almak için yırtıyorum bi taraflarımı. Stı aslında aklımda olan bir araç ama çok pahalı. cupra parasına anca 2004 modelini alabiliyosun.
Ancak 2004 modeli bile Cupra'ya 2 gömlek fazla gelir abi. Cupra her geçen gün değer kaybeden bi araba. 40 lira civarına 2 yaşındakilerini alıyosun. Imprezalara bak. 13 14 yaşındakiler bile hala para. Ve Subaru, artık Şahin gibi. Parçası bol, ucuz.

---------- Post added at 02:35 ---------- Previous post was at 02:34 ----------

abi herıf 100.000 kusur yazmıs baksana.
Ogün beygire baksana :) 601 ve üzeri diyor. Doğruysa fenadır bu :D

tolganın eski araba şimdi ankaradaki beyaz stı acayip bişey yapım aşamasındada takip ettik biraz tork garajda...hakkaten önünde gazladığında yıldırım düşüyor zannediyorsun:D

şu anda düşünmüyorum ayberk. ayrıca düşünsem bile 50 bin üstü bir araç kesinlikle düşünmüyorum. 50 bine alınabilecek en mantıklı cupra geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt