Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o zaman 12 bin liraya 106 gti alalım 2 bin liraya turbo yapalım. 14 bine alayının içinden geçelim :D yapmayın arkadaşlar şimdi 2009 cuprayla 2000 model clio bir olurmu?
Orçun diye bi arkadaşımızda vardı abi bahsettiğin gibi bir Saxo. M3'ün içinden geçiyodu. 19.000TL'ye satmıştı.

beyaz jantta nasıl yakısmıs beeee benım arabayı satıyoruz erkın hereyere sole.

sana rs die boşuna yırtmıyorum bi tarafımı:D

biliyorum turbo saxoyu fena hayal edilmez yani 850 900 kg arabada turbo ölüm yani:)

Erkin o videolar fizik kurallarına aykırı?

---------- Post added at 02:16 ---------- Previous post was at 02:15 ----------

Ben seninle tartışmadıgım için yanlış anlamamı gerektirecek bir durum yok Ayberk'cim.

Genelde gerçek hayatta ezilen kişiler internet ortamında karşısındaki bildiğini sandıgı şeylerle ezmeye çalışıp egosunu tatmin ediyo.

Bunu da sen yanlış anlama senin için demiyorum, genelde böyle oluyo.

Uyumadım Yiğit film izliyorum :)
Di mi :)

Ayberk gel sana alalım bi tane rs brak gc8 i...

m3 le s3 le yürüyen rs itb li rs

sfs_clio_itb.jpg

F7R%20Williams%20-%201.jpg

Abi bu sadece kpro olan bi Type-R'ın videosu filtre egzoz da vardır tahminimce.
http://www.youtube.com/watch?v=trWgcxCPesM

---------- Post added at 02:22 ---------- Previous post was at 02:21 ----------

Ayberk gel sana alalım bi tane rs brak gc8 i...

m3 le s3 le yürüyen rs itb li rs

sfs_clio_itb.jpg

Sanal alemde modifiye ederiz biz GC8'i Erkin :) 600hp şehir efsanesi yaparız. Reel hayatta gücümüz yetmez hiçbirşeye :D
Cupra almadan önce bakıyodum RS'lere de parça sıkıntısı olduğunu duyup vazgeçmiştim. Aradaki fiyat farkına Cupra'yı doldururum diye düşünürken bazı engellere takıldı projelerim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt