Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayberk ile tartışmaya gerek yok, genelde savundundugu şeyin üzerine bazı şeyleri sürekli yazar . Senin yazdıklarını okur ama içinde mantıklı olan kısımlara hiç cevap vermez, imam yine bildigini okur ve haklı çıkmak için alakasız birşey söyler :)

Kısacası tartışmaya gerek yok Ayberk ile, genelde kullandıgı üslup da karşıdakini gıcık eder :)

Hadin iyi geceler. Ayberk genel gözlemlerini aktardım bu arada, yanlış anlama.
Beni çözen 1 kişi daha, Bravo :) Tekin Abi'nin, bir büyüğümüzün düşünceleri ne kadar farklı aslında. Kişisel gelişimin başlarında olan kişiler ne kadar farklı düşünüyo halbuki. Ya da tartıştıktan sonra kendine yediremeyen kişiler böyle düşünüyor genelde.
Buda benim genel gözlemim, yanlış anlama.

---------- Post added at 02:00 ---------- Previous post was at 01:59 ----------

şu soruyu kendime soruyorum. 50 bin liraya type r mı alırdım yoksa cupra mı? ben cupra alırdım. type r almak isteyende olacaktır. ama sanırım cuprayı daha çok kişi isteyecektir.

Yeni Type-R fiyasko abi. EP3'lere bak böyle bir niyetin varsa :)

Melih'im yatıp uyudun mu bilmiyorum ama..

dediklerinde doğru olmakla beraber gıcık etmez karşıdakini olduğu yerde döner döner döneerr.. :D

50000 lira...

18.000 liraya bi clio rs alır ufak bi turbo yapar 20.000 liralık arabayla cupranın içinden geçerim...

o zaman 12 bin liraya 106 gti alalım 2 bin liraya turbo yapalım. 14 bine alayının içinden geçelim :D yapmayın arkadaşlar şimdi 2009 cuprayla 2000 model clio bir olurmu?

japon4ik6.jpg
2692124650cd56eea0ed.jpg

yiğit hangisi abi??

Ben seninle tartışmadıgım için yanlış anlamamı gerektirecek bir durum yok Ayberk'cim.

Genelde gerçek hayatta ezilen kişiler internet ortamında karşısındaki bildiğini sandıgı şeylerle ezmeye çalışıp egosunu tatmin ediyo.

Bunu da sen yanlış anlama senin için demiyorum, genelde böyle oluyo.

Uyumadım Yiğit film izliyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt