Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Size daha önce de söyledim. Yeterince araştırma yapmamışsınız. Skyline gibi bir aracın kendinden daha güçlü ve hafif araçları geçtiği dünyanın ayakta alkışladığı bir başarı. Size göre fizik kurallarının zorlanması. Japonların performans konusunda dünyada geldiği yeri kafanızı çevirip, TV showlarını, yüzlerce beygir fark olan araçları kıyaslayıp "neden Japon yok?" demeniz bakış açılarımızın ve bilgi seviyelerimizin bi hayli farklı olduğu anlamına geliyor. Japon gerçeğini 2 basit örnekle sarstınız bravo. Bilgi seviyemiz farklı derken sizin sığ olduğunuzu kastetmedim. Aynı olmadığını söyledim. Yorumunuzu o yönden kullanmışsınız takdir sizin. Ne kadar yücesiniz ki size göre sığ, ancak olabilecek bilgiyle bile benim kök salmış bilgilerimi sarsabiliyorsunuz. Bravo.benim size göre daha doğrusu sizin gözünüzde sığ olan bilgim sizin bütün köksalmış bilgilerinizi sarsıyo olmasın Ayberk. ??
ya da varmak istediğiniz nokta imkansız, akıl mantık ya da fizik dışı olmasın. ??
"sığ" bilgimle dünyanın kabül gören 2 unsuru önünüze serdim ama bilgim yetmiyo oldu..
ilginç..
benim size göre daha doğrusu sizin gözünüzde sığ olan bilgim sizin bütün köksalmış bilgilerinizi sarsıyo olmasın Ayberk. ??
ya da varmak istediğiniz nokta imkansız, akıl mantık ya da fizik, matematik dışı olmasın. ??
"sığ" bilgimle dünyanın kabül gören 2 unsurunu önünüze serdim ama bilgim yetmiyo oldu..
ilginç..
Size daha önce de söyledim. Yeterince araştırma yapmamışsınız. Skyline gibi bir aracın kendinden daha güçlü ve hafif araçları geçtiği dünyanın ayakta alkışladığı bir başarı. Size göre fizik kurallarının zorlanması. Japonların performans konusunda dünyada geldiği yeri kafanızı çevirip, TV showlarını, yüzlerce beygir fark olan araçları kıyaslayıp "neden Japon yok?" demeniz bakış açılarımızın ve bilgi seviyelerimizin bi hayli farklı olduğu anlamına geliyor. Japon gerçeğini 2 basit örnekle sarstınız bravo. Bilgi seviyemiz farklı derken sizin sığ olduğunuzu kastetmedim. Aynı olmadığını söyledim. Yorumunuzu o yönden kullanmışsınız takdir sizin. Ne kadar yücesiniz ki size göre sığ, ancak olabilecek bilgiyle bile benim kök salmış bilgilerimi sarsabiliyorsunuz. Bravo.
Bravo. Bu güzel tartışmadan dolayı size teşekkür ediyorum. Aramızdaki ikili atışmayı bitirmeye çalışıyorum her fırsatta uzatmaya çalışıyosunuz. 7000 mesajınızın üzerine kattığınız 200 tane daha anlamlı, bilgi dolu mesaj için size çok teşekkür ediyorum. Bütün bilgilerimi çürüttünüz çok haklısınız ben hiçbir şey bilmiyorum. Şimdi oldu mu? Tartışmayı bitirebilir miyiz? Bundan sonra en son sözü de siz söyleyin bitsin. Son noktayı siz koymuş olursunuz? Bu sefer anlaştık mı?size söylediğim şeylerin hala arkasındayım çünkü eminim ve objektifim..
o motor turbo olsaydı vs vs.'leri yazmıyorum farkındaysanız gerçekler bunlar..
ama siz kabul etmiyosunuz..benim önünüze getirdiğim gerçeklerle gerçek bilginin ne olduğu ortada motor kodları ya da onu ilk Japon yapmadı gibi anlamsız tartışmalarla uğraşmadım hiç farkında mısınız ayrıca. ??
---------- Post added at 01:35 ---------- Previous post was at 01:33 ----------
yahu kendinden güçlüleri geçtiği zaman taktir etmeyen kim. ??
otomobilin tek başına pistte kaldığında bütün performansını kabul etmeyen kim. ??
"ancak olabilecek bilgiyle bile benim kök salmış bilgilerimi sarsabiliyorsunuz. Bravo."
komplekse girmeye gerek yok Ayberk..
bu arada dünya Skyline'ı mı konuşuyo yani..
güzelmiş olabilir..
Bravo. Bu güzel tartışmadan dolayı size teşekkür ediyorum. Aramızdaki ikili atışmayı bitirmeye çalışıyorum her fırsatta uzatmaya çalışıyosunuz. 7000 mesajınızın üzerine kattığınız 200 tane daha anlamlı, bilgi dolu mesaj için size çok teşekkür ediyorum. Bütün bilgilerimi çürüttünüz çok haklısınız ben hiçbir şey bilmiyorum. Şimdi oldu mu? Tartışmayı bitirebilir miyiz? Bundan sonra en son sözü de siz söyleyin bitsin. Son noktayı siz koymuş olursunuz? Bu sefer anlaştık mı?
Sabır rekoru abi benimki , hiç bu kadar fazla Japon konuşmadım o yüzden.keşke guiness e başvursaydık. 24 saat tartışma rekorunu belkide kırmışsınızdır yiğit ve ayberk