Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konya yolunun başında demedim. tüm güzergah boyuncaki tüm eğimlerin ortalaması %2 aşağı doğru. ankara metrosunun yapım müdürlüğünü yaptığı sıralarda o yolu prjoesini incelemişti babam oradan hatırlıyorum :)

bu arda sana kimse bg den feragat et demior. konuyu çarptırma istersen. :)
Ben tüketimim az dediğim zaman, Leon'un ağırlığından bahseden siz değil misiniz?
Size birşey sormak istiyorum. 1.8 20V Toledo'nuz mu az yakıyor yoksa TSI Leon'unuz mu?

kısa sanzımanda daha cabuk hızlanırsın,uzun aralıktada daha mı cok yol gıdersın?

uzun aralıklı şanzımanı düzgün tasarlarlarsa genelde tüketim düşer.

mesela basit bir örnek. b5 kasa passat 1,8 20v lerde 2de 85 de redline a girer. benim toledo aynı motor ağırlıklar birbirine çok yakın iki araçta ama oranlar daha uzun oldğu için o araçtan ortalama 1,5 lt daha az yakıyor. toledo passattan hafif olduğu için performansı ikinci planda tutarak oranı uzatmışlar.

şeker msn kullanmıyorum abi ben PM atabilirsin..

ya benım hatunun araba easytronık gerı kacıranlardan gayet guzel benzın yakısı falan hıc otomatık gıbı deıl ya

Ben tüketimim az dediğim zaman, Leon'un ağırlığından bahseden siz değil misiniz?
Size birşey sormak istiyorum. 1.8 20V Toledo'nuz mu az yakıyor yoksa TSI Leon'unuz mu?

şehir içi değeri aynı. ikisindede zorlanmadan 6 lı değerlere indirebiliorm ki leon ruhsat verilerine göre 100 kg daha ağır. leonda daha tam bir uzun yol denemesi yapma şansım olmadı.

---------- Post added at 18:53 ---------- Previous post was at 18:52 ----------

ya benım hatunun araba easytronık gerı kacıranlardan gayet guzel benzın yakısı falan hıc otomatık gıbı deıl ya

yanlışm yoksa onlar otomatikleştirilmiş manuel :)

şehir içi değeri aynı. ikisindede zorlanmadan 6 lı değerlere indirebiliorm ki leon ruhsat verilerine göre 100 kg daha ağır. leonda daha tam bir uzun yol denemesi yapma şansım olmadı.

---------- Post added at 18:53 ---------- Previous post was at 18:52 ----------

yanlışm yoksa onlar otomatikleştirilmiş manuel :)

ankaraya gelırken yaparsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt