Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an WRC'de EVO ve STI'dan başka adı geçen marka yok. Kimse kimseyi yarışlardan zorla çekmiyor. WRC'den daha zorlu bir yarış, aracı sınayacak bir yarış yoktur. Ve başı çeken 2 marka belli. Audi'yi ben çekmedim yarışlardan. Ya da şu an girmeleri için bir engel var mı?

Le Mans ne olyo pekı :)

En çok tırmanma şampiyonası kazanan Audi. Tırmanma şampiyonasındaki en büyük farkı atanda Audi (9 dakika fark atıyor en yakın rakibine). En çok WRC sezonu kazanan marka Lancia..

Bugunluk bu kadar yeter hadıyın yataga,yarın devam edelım :D

Bişey olmuyo. Daha bindiğiniz araç ne onu bilmiyorsunuz demek benim gözümde.

o sizin gözünüzde, aracımında neler olup bittiğini nelere kafa yorduğumu bilen biliyo umarım sizin gözünüzde hep arabadan anlamayan arabasını bile tanımayan bi adam olarak kalırım..çünkü hiç de umrumda değil.. :D

Hadi iyi uykular herkese :D Valla konuyu açan Yiğit arkadaşımıza da teşekkürler..

japonların hiçbizaman bi mercedes i olmadı çok tartışmayın :D dünyada otomobil diyince herkes almanyanın bi adım gerisindedir.okadar... :D

yav bi dur bilal adamın yarın sınavı var (ayberk) uyutmayacaksınız:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt