Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayberk sen geçenlerde demiyormuydun Ibiza Cupra TDI--240hp Kara tren 260hp type r ı alıyor diye :D :D

Ayberk bu arada neden işine gelmeyen cevapları görmezden geliyosun anlamıyorum..
Türkçe'yi düzgün konuşmayı ve derdimizi anlatmayı senden öğrenceğimiz için heyecanlanmıştım ben de..
Belki birşeyleri açıklayarak bir yere varamadığımı hissediyorumdur. Boşa kürek çekmeyi bırakmışımdır belki. Ne istiyorsanız onu düşünün :)

vallaçok güzel açıkladınız ettiniz de işte demek istediğim..araç alıcaksın aynı güçlerde bi alman bi japon aracı..doğrudur.biri atmosferik diğeri beslemelidir.hangisi tercihin olur ayberk bana bunu söyle canım kardeşim benim...:) bi mercedes bi bmw bi audi hatta skyline lardan bahsediyosan bi porche... bunlara tercih edbiliceğin varmı bi japon...

Ayberk sen geçenlerde demiyormuydun Ibiza Cupra TDI--Kara tren 260hp type r ı alıyor diye :D :D
Evet dedim? Niye sordun bunu?

---------- Post added at 05:02 ---------- Previous post was at 05:01 ----------

katalizör iptali,egr iptali ve kutu içi filtrede var;););););)
Japon arabasımı sandın abi onu o dediklerinle 20hp alsın :D:D O arabanın aynısıyla kalktım ben. 190hp olsa geçerdi beni.

Belki birşeyleri açıklayarak bir yere varamadığımı hissediyorumdur. Boşa kürek çekmeyi bırakmışımdır belki. Ne istiyorsanız onu düşünün :)

düşündüğüm şeyi yazdım zaten..
açıkladığın her şeye "mantıklı" cevap gelince düşünceni kabul ettiremiyosun sorun o evet o nedenle boşa kürek çekmiş oluyosun.. ;)

Evet dedim? Niye sordun bunu?

---------- Post added at 05:02 ---------- Previous post was at 05:01 ----------

Japon arabasımı sandın abi onu o dediklerinle 20hp alsın :D:D O arabanın aynısıyla kalktım ben. 190hp olsa geçerdi beni.

belki turbosunda falan bir problemi olabilir. turbosu kaçırıyor farkında olmayabilir. ben 106 gti ve civic vti ile denedim çok rahat şekilde boy boy geçtim. arabaya yazılımı atan arkadaşı biliyorsun. yazılımla 180 hp 400 tork olur demişti. üzerine bunları yapınca 10 hp vermiştir sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt