CUPRA
Forumdan Uzaklaştırıldı
O zaman sen istediğin prestiji parasını verip alabilirsinAynı prestijden bassetiğimizi düşünmüyorum ayberk
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
O zaman sen istediğin prestiji parasını verip alabilirsinAynı prestijden bassetiğimizi düşünmüyorum ayberk
Bugün, markalar teknolojilerini ne kadar geliştirip ne noktalara gelmişler? Adamlar nereden gelip tepeye oturmuş? Ralli gibi çok önemli, aracın her tür özelliğinin sınandığı bir yarışta adı geçen hala 2 model var?yedıgın kaba sıcmak denır kusura kalma ayber Vw bunyesındesın.B bak bakalım Audi Ur-Quattro neymıs ne zaman yapılmıs o donemde hangı evo hangı sti varmıs Rs2 neymıs Rs4 neymıs b bunları da dusun bence
Bugün, markalar teknolojilerini ne kadar geliştirip ne noktalara gelmişler? Adamlar nereden gelip tepeye oturmuş? Ralli gibi çok önemli, aracın her tür özelliğinin sınandığı bir yarışta adı geçen hala 2 model var?
Skyline motoru var. 69.bunun M Supra'nın motoruyla alakasız olmasıyla birlikte madem küçümseme içindeysen neden 50 tane cevap yazdın. ??
Bugün, markalar teknolojilerini ne kadar geliştirip ne noktalara gelmişler? Adamlar nereden gelip tepeye oturmuş? Ralli gibi çok önemli, aracın her tür özelliğinin sınandığı bir yarışta adı geçen hala 2 model var?
Şu an WRC'de EVO ve STI'dan başka adı geçen marka yok. Kimse kimseyi yarışlardan zorla çekmiyor. WRC'den daha zorlu bir yarış, aracı sınayacak bir yarış yoktur. Ve başı çeken 2 marka belli. Audi'yi ben çekmedim yarışlardan. Ya da şu an girmeleri için bir engel var mı?Audi'nin WRC'den çekilme sebebini biliyo musun. ??
Sizin 7000 mesajın ne kadarı zaman kaybı acaba?küçümsediğin bi adam için 69 mesaj fazla zaman kaybetme bence..