Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yedıgın kaba sıcmak denır kusura kalma ayber:) Vw bunyesındesın.B bak bakalım Audi Ur-Quattro neymıs ne zaman yapılmıs o donemde hangı evo hangı sti varmıs:) Rs2 neymıs Rs4 neymıs b bunları da dusun bence:)
Bugün, markalar teknolojilerini ne kadar geliştirip ne noktalara gelmişler? Adamlar nereden gelip tepeye oturmuş? Ralli gibi çok önemli, aracın her tür özelliğinin sınandığı bir yarışta adı geçen hala 2 model var?

Bugün, markalar teknolojilerini ne kadar geliştirip ne noktalara gelmişler? Adamlar nereden gelip tepeye oturmuş? Ralli gibi çok önemli, aracın her tür özelliğinin sınandığı bir yarışta adı geçen hala 2 model var?

Audi'nin WRC'den çekilme sebebini biliyo musun. ??

2 model-- Audi Quattro, Ford cosworth :D

küçümsediğin bi adam için 69 mesaj fazla zaman kaybetme bence.. :D

Audi'nin WRC'den çekilme sebebini biliyo musun. ??
Şu an WRC'de EVO ve STI'dan başka adı geçen marka yok. Kimse kimseyi yarışlardan zorla çekmiyor. WRC'den daha zorlu bir yarış, aracı sınayacak bir yarış yoktur. Ve başı çeken 2 marka belli. Audi'yi ben çekmedim yarışlardan. Ya da şu an girmeleri için bir engel var mı?

Carpıttıgının farkındamısın ayberk :) almanlar evo sti gıbı araba yapmıs mı dıosun,ben sunlar bunlar var dıyınce de rallıye sokuyosun:) 4 ceker atmosferık beslemede cıdden japonların daha ıyı oldugunu mu dusunyosun Audı gıbı b marka varken :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt