Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizin 7000 mesajın ne kadarı zaman kaybı acaba?

SCW'ye attığım hiç bi mesaj benim için zaman kaybı hiç bi zaman olmadı olmayacak..Türkçe'nin incelikleri kalmayınca alanı değiştiriyosun ama anlamsız yerlere.. ;)

Şu an WRC'de EVO ve STI'dan başka adı geçen marka yok. Kimse kimseyi yarışlardan zorla çekmiyor. WRC'den daha zorlu bir yarış, aracı sınayacak bir yarış yoktur. Ve başı çeken 2 marka belli. Audi'yi ben çekmedim yarışlardan. Ya da şu an girmeleri için bir engel var mı?

ben en son loeb şampiyon diye biliyordum citroen c4 wrc siyle

wrc derseniz fransızcı olur çıkarım söyleyim...zaten deminden beri js rs in videolarını izleyip duruyorum:D

Carpıttıgının farkındamısın ayberk :) almanlar evo sti gıbı araba yapmıs mı dıosun,ben sunlar bunlar var dıyınce de rallıye sokuyosun:) 4 ceker atmosferık beslemede cıdden japonların daha ıyı oldugunu mu dusunyosun Audı gıbı b marka varken :)
4 çeker atmosferik besleme mi dedim ben? Şu an WRC'de adı geçen 2 marka ve modelden bahsettim. Siz bana ne dediniz? Atmosferik aşırı besleme ayrımı yapmak saçma. Bende size her tür aracın turbo beslemeye sahip olduğu ve araçların her yönlü sınandığı bi yarıştan örnek verdim.

arka sayfalarada bi soru sordum ama tekrar yazayım..

Audi'nin Quattro'yu geliştirdikten ve herkese 3-5dk. çok rahat fark attığı günlerden sonra neden çekildi biliyo musun WRC'den. ??

SCW'ye attığım hiç bi mesaj benim için zaman kaybı hiç bi zaman olmadı olmayacak..Türkçe'nin incelikleri kalmayınca alanı değiştiriyosun ama anlamsız yerlere.. ;)
Benimde kime yazdığım mesaj anlamlı anlamsız izin verirseniz ben karar vereyim. Alfabeyi bilmeyen birisi bana kelime öğretmeye kalkarsa tepki veririm tabiki. TSI aracınız var. S'ye Supercharger demişsiniz bana gülerek M supra'nın motorunu soruyorsunuz.

arka sayfalarada bi soru sordum ama tekrar yazayım..

Audi'nin Quattro'yu geliştirdikten ve herkese 3-5dk. çok rahat fark attığı günlerden sonra neden çekildi biliyo musun WRC'den. ??

Bilmiyorum.
Size de bir soru. Audi'nin o zaman yaptığı pist rekorları hala dünya rekorları mı? Hangi araçlar tarafından kırılmışlar?

Benimde kime yazdığım mesaj anlamlı anlamsız izin verirseniz ben karar vereyim. Alfabeyi bilmeyen birisi bana kelime öğretmeye kalkarsa tepki veririm tabiki. TSI aracınız var. S'ye Supercharger demişsiniz bana gülerek M supra'nın motorunu soruyorsunuz.

açılımı net olarak bilmeyince nooluyo ben onu pek anlayamadım ya. ??

yav yatın uyuyun ya bu mevzu günlerce konuşulsada bitmez...

iki markanında bi sürü artısı bi o kadar eksisi var birbirine karşı...kimi model ii kimisi kötü...zaten bu iş görecelidir.önyargılarda var mutlaka...

+ bu yaştan sonra kimsenin fikrinin değişeceğide yok...sevmeyen sevmez...ben honda alır far ampülü değiştirip beygir alırım...hafif bijon takar avantaj kazanırım...

Bilmiyorum.
Size de bir soru. Audi'nin o zaman yaptığı pist rekorları hala dünya rekorları mı? Hangi araçlar tarafından kırılmışlar?

cevabı FIA Quattro'ların aşırı hızlı olduğunu gördükten sonra seyirci ve pilotlar için çok tehlikeli olduğunu görüp Groub B'leri yasakladı..
o dönemki Quattro'lar zamanın F1 araçlarından da hızlıydı.. ;)

o zamandan bu zamana çok şey değişti kurallarda artık o kadar downforce üretimiyolar vs. WRC'ler kaldı kalmadı bilmiyorum hiç bakmadım ama şuan WRC'ler Groub B'lerden hiç bi zaman hızlı olamayacaklar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt