CUPRA
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu konunun son noktası mı bujaponların hiçbizaman bi mercedes i olmadı çok tartışmayın dünyada otomobil diyince herkes almanyanın bi adım gerisindedir.okadar...
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Bu konunun son noktası mı bujaponların hiçbizaman bi mercedes i olmadı çok tartışmayın dünyada otomobil diyince herkes almanyanın bi adım gerisindedir.okadar...
yav bi dur bilal adamın yarın sınavı var (ayberk) uyutmayacaksınız
japonların hiçbizaman bi mercedes i olmadı çok tartışmayın dünyada otomobil diyince herkes almanyanın bi adım gerisindedir.okadar...
katılıyorum..japonun atmosferik motoruna dünya para harcarsın güçlendirmek için. almanın turbosuna bir yazılım atarsın uzar gidersin.
Aynı beygiri atmosferik motoruyla japon alıyo abi zaten Type-R dediğiniz aracın motoru bi hava filtresiyle 17hp alıyo. Sen yazılımdan bahsediyosunkatılıyorum..japonun atmosferik motoruna dünya para harcarsın güçlendirmek için. almanın turbosuna bir yazılım atarsın uzar gidersin.
bakınız 1.9 tdı 130 hp bır gun yazılım sonrasında olur 190 hp
Aynı beygiri atmosferik motoruyla japon alıyo abi zaten Type-R dediğiniz aracın motoru bi hava filtresiyle 17hp alıyo. Sen yazılımdan bahsediyosun
Aynı beygiri atmosferik motoruyla japon alıyo abi zaten Type-R dediğiniz aracın motoru bi hava filtresiyle 17hp alıyo. Sen yazılımdan bahsediyosun
170 onlar 190 değilbakınız 1.9 tdı 130 hp bır gun yazılım sonrasında olur 190 hp