Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayberk forumdakı cogu kısıden japonların nasıl gıttıgını daha cok gormusumdur.aksıne hayatımda hıc veyron yada sl65 amg nın nasıl yurudugunu gormedım.Hondanın atmosferıgını de gordum turbosunuda swaplısınıda.Konu basında japonların performans olarak ıyı oldugunu da yazdım zaten,yalnız su da varkı alman japon karsılastırması yaparken o asırı besleme otekı atmo dıyıp kesıp atmak da yersız.
Bende bunu söyleyen arkadaşlarımız için bi örnek verdim zaten. S2000 ve Cupra aynı beygir gücüne sahip. Biri atmosferik biri Turbo. Performanslarını merak eden araştırıp bulsun. 5. viteste gaza basıp esneklik değerlerini övüypruz almanların turbodan bahsediyoruz. Bu vasıflar alman araçlarına ait vasıflar değil. Benim bahsettiğim vasıflar Japon otomobillerine ait vasıflar. Bugüne bugün, bi EVO bi STI gibi aracı almanlar üretti mi madem konu aşırı besleme? Ya da bu kadar iyi yol tutuşa sahip araçlar üretebildiler mi?

ayrıca mod. konularında ise NOS dışında turboyla vs. üretilen güç konusunda 1300hp bi Civic gördün mü ben görmedim..ama BMW yaz en az 10 farklı otomobil çıkar karşına..

Audi nin prestiji ile Hondanın prestiji birmi? :)
Prestiji kendin yaratırsın Alp. M Supra'nın sahibi olduğu prestije hangi M6 ya da Ferrari sahip?

---------- Post added at 04:32 ---------- Previous post was at 04:31 ----------

ayrıca mod. konularında ise NOS dışında turboyla vs. üretilen güç konusunda 1300hp bi Civic gördün mü ben görmedim..ama BMW yaz en az 10 farklı otomobil çıkar karşına..
1136hp AWS EVO var. 2.000cc V4 hemde. Skyline'ları bir araştırın ya da.

Bende bunu söyleyen arkadaşlarımız için bi örnek verdim zaten. S2000 ve Cupra aynı beygir gücüne sahip. Biri atmosferik biri Turbo. Performanslarını merak eden araştırıp bulsun. 5. viteste gaza basıp esneklik değerlerini övüypruz almanların turbodan bahsediyoruz. Bu vasıflar alman araçlarına ait vasıflar değil. Benim bahsettiğim vasıflar Japon otomobillerine ait vasıflar. Bugüne bugün, bi EVO bi STI gibi aracı almanlar üretti mi madem konu aşırı besleme? Ya da bu kadar iyi yol tutuşa sahip araçlar üretebildiler mi?

yedıgın kaba sıcmak denır kusura kalma ayber:) Vw bunyesındesın.B bak bakalım Audi Ur-Quattro neymıs ne zaman yapılmıs o donemde hangı evo hangı sti varmıs:) Rs2 neymıs Rs4 neymıs b bunları da dusun bence:)

Bunu TSI' daki S'ye Supercharger diyen bi arkadaşımızın cevabı ne olurdu acaba? Siz ne diye biliyorsunuz merak ettim? :D

bunun M Supra'nın motoruyla alakasız olmasıyla birlikte madem küçümseme içindeysen neden 50 tane cevap yazdın. ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt