Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstanbul'da yaşayanlar bilmez Japonların nasıl gittiğini :) Böyle yorumlar normal. Hızlı arabaları SL 65 AMG, Veyron gibi araçlar olan bi şehirden başka bişi beklenmez zaten :)

Ankarada kaç tane Cupra var Ayberk? :D:D:D Hepsi İstanbulda bilmemeniz doğal :p :D:D

F1'e siz ben binebiliyor muyuz? Otomobil markaları F1 için mi var; yoksa biz alıp binelim diye mi?

---------- Post added at 04:01 ---------- Previous post was at 04:00 ----------

Arabalar keşke kağıt üstünde gitse değil mi?

bu soru kamyonlardaki güçle 400'e çıkabiliyo muyuma geliyo Ayberk..

bu soru kamyonlardaki güçle 400'e çıkabiliyo muyuma geliyo Ayberk..
Ne demek istediğinizi anlamadım.

---------- Post added at 04:26 ---------- Previous post was at 04:25 ----------

İyi noktaya değindin İngilteredeki arabaları hiç açma istersen :D
Orda araba varmı Alp? Trafiğinde kural olan bi ülkenin sokaklarında araba olmaz :D:D Efsane bi laf yazdım haa :D

İstanbul'da yaşayanlar bilmez Japonların nasıl gittiğini :) Böyle yorumlar normal. Hızlı arabaları SL 65 AMG, Veyron gibi araçlar olan bi şehirden başka bişi beklenmez zaten :)

Ayberk forumdakı cogu kısıden japonların nasıl gıttıgını daha cok gormusumdur.aksıne hayatımda hıc veyron yada sl65 amg nın nasıl yurudugunu gormedım.Hondanın atmosferıgını de gordum turbosunuda swaplısınıda.Konu basında japonların performans olarak ıyı oldugunu da yazdım zaten,yalnız su da varkı alman japon karsılastırması yaparken o asırı besleme otekı atmo dıyıp kesıp atmak da yersız.

gayet açık yazdım şimdi yazsam aynısını yazcam..
Veyron'dan güçlüsü var diyosun bazı kamyonlar diyosun ok diyorum evet var..e ben de diyorum ki sana F1 bu işin en üst noktası markalar ellerinde ne var ne yok koyuyo ortaya..
F1'de fark nerden geliyo o zaman..

F1 ne alaka gibi cevapsa Veyron'a kamyon ne alaka o zaman gibi bişi..

hea şunu da belirtiyim belki oraya da gelir konu en yüksek devir çeviren F1 motoru da Alman'lara ait..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt