Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

TÜRKİYE : ........... 1.79 € / 3.76 TL
YUNANİSTAN :.... 1,22 € / 2.56 TL
BULGARİSTAN : . 1.15 € / 2.41 TL
GÜRCİSTAN ........0.89 € / 1.87 TL
SURİYE :............. 0.60 € / 1,26 TL
IRAK................... 0.60 € / 1,26 TL
İRAN : ................ 0.11 € / 0.23 TL

100 lt Depo maliyetleri
TÜR : 376 TL
YUN : 256 TL
BUL: 241 TL
GÜR: 187 TL
SUR: 126 TL
IRAK : 126 TL
İRAN : 23 TL

Zamdan Önceki Güzelim türkiyenin Guzelim fiyatları ve komşu ülkeler.. (alıntıdır)

Bu arada güzel bi protesto olabilir, yeni bi başlık açıp duyuracağım.. Daha önceki buluşma ve protestolarda yaklaşık 500 araba birleştik, ufak bişey değil yani :)

Kesinlikle varım abi öyle bi organizasyona , bi yerden başlayıp sesimizi duyurmamız lazım !

cok bir sey istemiyoruz, bare yunanistan ile ayni olsakk.

Babam 3-4 yıl önce iran'a gitmişti, toz kalkmasın diye yerleri benzinle ıslatanları görmüştü , haksız değiller hani :D

Bugün opetten 45litre benzini 178 liraya mı ne aldım.. 97 oktan.. 2 ay önce 165i geçmiyordu 45 litre

ulan bu ..... adamlar dizele de bindirmeyecekler. :mad::mad::kizgin::kizgin:

protestoyla ilgili bir mail geldi.. simdi nasil olsa bir gun yakit almasak diger gun alacagiz pek bir etkisi olmayacak bunun yerine : total (fransiz) , bp ve shell (ingiliz) 3 buyuk firmadan yakit almayi tamamen birakip yerli firmalara yonelirsek etkileyebilir durumlari diye.. bana mantikli geldi

protestoyla ilgili bir mail geldi.. simdi nasil olsa bir gun yakit almasak diger gun alacagiz pek bir etkisi olmayacak bunun yerine : total (fransiz) , bp ve shell (ingiliz) 3 buyuk firmadan yakit almayi tamamen birakip yerli firmalara yonelirsek etkileyebilir durumlari diye.. bana mantikli geldi

mantıklı bi olay

Aslında Büyük ve sesimizi duyacak bi makama mail atılması için bi kampanya başlatılsa herkes mail yazıp atsa bu mailleri yazıp çoğaltsak bir değil 10ar tane yollasak bütün forumlarda paylaşılsa ve keşke herkes uysada 5 gün kimse araç kullanmasa... güzel bir eeylem olurdu...

Geri
Üst Alt