Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ZGR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaa beyler motor alın dıyorum yaaa hem trafıkten kazan hemde benzınden 😉 okula gıderken arabayala maltepden kadıkoye 45 dk ya gdıordum sabahkı optımum trafıgınde motorla ise 12 dk 🙂 bu saaten sonra en güzeli lpg 😉

ya keske su motora bı ılgım olaydı kesın alırdım bıtane çin malı 😀

benim arkadas Cbf aldı 45 tl ye depo fulluyo 500 km filan yapıyo 😀

tuketıcı bırlıgı dava acıcakmıs bu zamlar konusunda bıraz once haberlerde gordum hadı hayırlısı dıcem ınse ınsa gene 3.74 e duser eskı fıyata.

abi düssün düşşünde artık rahat bir nefes alalım valla...

çok beklersiniz abi bence siz ya motor alın yada dizel bir araba 😕

kanak bende asya 200 lük endruo var işte kafama göre takılıyorum relax 🙂 100 mtlık bakkala bile motorla gidiyorum depo 23 tl ye full 200 km e gıdebılıorsun 😀

kanka zaten yemın ettım 95 oktan 4 lıra olsun sokucam arabayı garaja.gıdıp elektırıklı bısıklet alıcam ya ne vergısı var ne plakası 🙂 okuldakı bı prızdende sarj ederım oh beless 😀

kanka zaten yemın ettım 95 oktan 4 lıra olsun sokucam arabayı garaja.gıdıp elektırıklı bısıklet alıcam ya ne vergısı var ne plakası 🙂 okuldakı bı prızdende sarj ederım oh beless 😀

hep okuldan zaten 😀

Moruk gel iki tane şu çakma harley lerden alalım 😀 4 olsun söz bende koycam garaja senle beraber 😀 , buluşuruz artık garajdaaan garajaa 😀

39,104Konu
763,797Mesajlar
21,832Kullanıcılar
ysn3800Son üye
Geri
Üst Alt