Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

yaa beyler motor alın dıyorum yaaa hem trafıkten kazan hemde benzınden ;) okula gıderken arabayala maltepden kadıkoye 45 dk ya gdıordum sabahkı optımum trafıgınde motorla ise 12 dk :) bu saaten sonra en güzeli lpg ;)

ya keske su motora bı ılgım olaydı kesın alırdım bıtane çin malı :D

benim arkadas Cbf aldı 45 tl ye depo fulluyo 500 km filan yapıyo :D

tuketıcı bırlıgı dava acıcakmıs bu zamlar konusunda bıraz once haberlerde gordum hadı hayırlısı dıcem ınse ınsa gene 3.74 e duser eskı fıyata.

abi düssün düşşünde artık rahat bir nefes alalım valla...

çok beklersiniz abi bence siz ya motor alın yada dizel bir araba :confused:

kanak bende asya 200 lük endruo var işte kafama göre takılıyorum relax :) 100 mtlık bakkala bile motorla gidiyorum depo 23 tl ye full 200 km e gıdebılıorsun :D

kanka zaten yemın ettım 95 oktan 4 lıra olsun sokucam arabayı garaja.gıdıp elektırıklı bısıklet alıcam ya ne vergısı var ne plakası :) okuldakı bı prızdende sarj ederım oh beless :D

kanka zaten yemın ettım 95 oktan 4 lıra olsun sokucam arabayı garaja.gıdıp elektırıklı bısıklet alıcam ya ne vergısı var ne plakası :) okuldakı bı prızdende sarj ederım oh beless :D

Moruk gel iki tane şu çakma harley lerden alalım :D 4 olsun söz bende koycam garaja senle beraber :D , buluşuruz artık garajdaaan garajaa :D

Geri
Üst Alt