Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

10 dakika once shellden babamin arabasina aldim 3,87 TL. 10 liraya 2.6 litre ancak alabildim :(
parayi cebimden cikarip vermek benzinin dolmasindan daha uzun surdu :)

tepemde opet var oradan alıyorum hep ama artık 4 liradan benzin almak koyuo insana.. ne ki bu yani nası bişi çok merak ediyorum litresi 4 lira.. ki gaza bastığında duman olup gidio insanın zoruna gidio ya :) bide bişi duydum tsilarda benzin deposumu ne vakumluymuş galiba boruyu doldurmak zararlıymış herhalde. :S doğru bi bilgi midir yoksa uydurma mı

4 Lira'yı aştı benzin ve ben dahil hala hiç kimseden ses çıkmadı koca memlekette.... :eek:key:

Millet sheep mode dan çıkmadığı sürece 4 değil 8 leri göreceğiz ne yazıkki. Bişey yapmalı..

dün full istasyonundan aldım benzini
95 oktan 3.71
97 oktan 3.73 idi

umarım en kısa zamanda yakıt fiyatları 10 tl yi bulur..belki o zaman şu lanet trafik azalır..geçen cumartesi bostancıdan optimuma 45 dakikada gittim..herkes tutturmuş en pahalı yakıtı kullanıyoruz diye..en pahalı yakıt,ama en berbat trafik aynı zamanda..kime sorsan çok pahalı..ama maaşallah arabasından vazgeçen de yok..ben yakıta daha fazla para vermeye razıyım..trafikte geçirdiğim zamandan, yaşadığım sinir-stresten daha değerli değil benim için..

arabadan sogudum yemınederım ya nedır bu bıkere dustugunu gormedım su fıyatın sureklı zam.ımkanım olsa gıdıcem baska ulkede yasıycam.

yaa beyler motor alın dıyorum yaaa hem trafıkten kazan hemde benzınden ;) okula gıderken arabayala maltepden kadıkoye 45 dk ya gdıordum sabahkı optımum trafıgınde motorla ise 12 dk :) bu saaten sonra en güzeli lpg ;)

babam saolsun :D 100 tl lik aldı geçen :D kaç gün gidicek Allah kerim :D

En güzeli alın 3 pistonlu TDI bir cordi gezin durun tır tır tır tır puhaha puhaha puhaha puhaha puhaha

Geri
Üst Alt