Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
ses getircek belki de kimsenin canına zarar gelmeden bişilerin yakılıp yıkılması gerekiyo artık..
şikayet etsek noolcak ki direkt tayyipcana ne fark edicek..
Mantıklı bencede bende arasında bi fark olduğunu pek düşünmüyorum 95 alıyorum 97 alıyorum bi fark hisetmiyorum ama gene de 97 oktan alıyoruz daha iyidir diye aslında 97nin altında resmen 95 yazıyo....
pazarlama stratejisi abi belkide nasılsa fark hissedilmiyor.. Her insan arabasına değer verir ve kaliteli yakıt almak ister. Fiyatı yüksek olan daha kalitelidir mantığıyla hareket edersek 97 alırız belki de aynıdır yani.. Tabi bu şaka aynı olamaz ama aralarında çok büyük bir fark yok.. yani şöyle birşey olur araç 97'de 160'a çıktığı süre içinde 95'le 158 yapar gibi aradaki fark bu kadardır yani bence...
...... vergilerrrr ???
[/URL][/IMG]
o sticker'ı Kızılay'ın dağıtması lazım aslında..