Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

Faruk abim keşke öyle olsa..
5 sene sonra 2 Lira'nın altına inse annemin arabası direkt V8 olur bi gecede.. :D :D

bi hareket yapalım ama duyarlı vataandaşlarımızdan çıt yok herkes online konuya gelince oooofline :) bence bu şikayetlerimizi paylaşabileceğimiz bi mail adresi bulalım en yüksek makamlardan ve facebook-forumlar-msn gibi yerlerde herkesle paylaşıp mail bombardımanı yaratalım ama mailleri o kadar güzel dille yazalım ki okurken kızmadan insanların canına tak ettiğini ve herkesin mağdur olduğunu anlasınlar bu benim fikrim ve bi eylem hareketi yapsak misal 3-5 gün süre ile araçlara binilmemesi gibi...

ses getircek belki de kimsenin canına zarar gelmeden bişilerin yakılıp yıkılması gerekiyo artık..
şikayet etsek noolcak ki direkt tayyipcana ne fark edicek.. :)

ses getircek belki de kimsenin canına zarar gelmeden bişilerin yakılıp yıkılması gerekiyo artık..
şikayet etsek noolcak ki direkt tayyipcana ne fark edicek.. :)

Arkadaşlar bi yerden aldığım duyumlara göre bu şikayet mailleri işe yarıyormuş okunup cevaplanıyormuş ve istatislikler büyüklerle paylaşılıyormuş 100lerce yetmez ama elimizden geldiğince fazla mailler yazarsakm 1 kişi 5 er güzel mail yazsa ve bunu herkesle paylaşsa %50si bunu yapsa inanamıyacağımız rakamlara ulaşırız.... yakacağımız yıkacağımız hepimizin malı terörist değiliz biz :)

Mantıklı bencede bende arasında bi fark olduğunu pek düşünmüyorum 95 alıyorum 97 alıyorum bi fark hisetmiyorum ama gene de 97 oktan alıyoruz daha iyidir diye aslında 97nin altında resmen 95 yazıyo....

pazarlama stratejisi abi belkide :) nasılsa fark hissedilmiyor.. Her insan arabasına değer verir ve kaliteli yakıt almak ister. Fiyatı yüksek olan daha kalitelidir mantığıyla hareket edersek 97 alırız belki de aynıdır yani.. Tabi bu şaka :) aynı olamaz ama aralarında çok büyük bir fark yok.. yani şöyle birşey olur araç 97'de 160'a çıktığı süre içinde 95'le 158 yapar gibi :) aradaki fark bu kadardır yani bence...

her iki ürünün aynı olduğunu sanmıyorum, dolum tesisleri olsun rafineriler olsun kesinlikle her 2 ürün farklı depolarda tutulumakta. İçerisine katılan katkılardaki ölçümler de farklı seviyelerde bir çok firmada ama aynı katkıyı kullananlar da oluyordur. Dolum tesislerinde farklı olduğunu biliyorum ama bayilerdeki satışlarda ürün ayrımı konusunda bir fikrim yok, muhakkak rutil denetlemelerde alınan numunelerle laboratuvar ölçümlerinde farkı anlarla ve normal bir bayi buna göz yumamaz. Laboratuvar olan bir terminale geçip gerekli değerleri alabilirsem paylaşırım buradan sizlerle.

...... vergilerrrr ???

4a352987.jpg
[/URL][/IMG]

o sticker'ı Kızılay'ın dağıtması lazım aslında.. :D :D

Geri
Üst Alt