Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Murat kardeşim avcılar belediyesi nereye yol yaptı da ben görmedim bi tarif eder mısın
bıraz once babamın arabaya yakıt aldım pompacı dedı bıraz once bı zam daha geldı sabaha uygulamaya gırıcek dedı.. ne kadar dogrudur bılmıyorum tabı.
bıraz once babamın arabaya yakıt aldım pompacı dedı bıraz once bı zam daha geldı sabaha uygulamaya gırıcek dedı.. ne kadar dogrudur bılmıyorum tabı.
hımm bahsettiğin yer pek avcılar belediyesiyle alakalı değilmiş gibi geldi bana ama belki tarif ettiğin yeri bilmememden de kaynaklanıyor olabilir sen avcılar deyinde benim kafamda merkez mah. denizköşkler mah. ve ambarlı olarak canlandı ama bahsettiğin yer sanki esenyurt belediyesine bağlı bir bölgeymiş geldi bana neyse konu saptı iyice avcılar belediyesi belediye olalı birşey yaptı gibi geldi bana birden de o yüzden şaşırdım