Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

durmak yok yola devam :eek::eek: arkadaslar sıyasetı bılmem acıkcası fakat uzun suredır bence bu ulkede bısıler ters gıdıyor.sonumuz ne olcak bılmıyorm:(

Murat kardeşim avcılar belediyesi nereye yol yaptı da ben görmedim bi tarif eder mısın

Abi Ardıçlı Göl Evlerini Biliyo musun? Oraya giriş çok sapaydı tem'den gelirken bahçeşehir girişini geçip merkez mah. girişine giriodun köprünün altından girip geri teme bağlanan yola dönüyordun sola girmeden düm düz bi yola giriodun. ki o yol gidiş geliş sağa araç parkettiğinde kaza riski olan ve ayrıca hava güzel olduğunda milletin ineğini danasını çıkarıp otlattırdığı bi yol yani inek hazretlerini beklemek zorunda kalıyoruz bazen 10-15 araç. Bilirsin belki bahçeşehir yoluna girerken opet var.. Anafartalar petrol.. onun yanına yol yaptılar ibb kapattı. ve yeni yol yapılacağını söyledi geçen sene habertürk'e konu olmuştu hatta.. Ve hala o yolun ne projesi waar nede uygulaması. 295 tane dublex-triblex villa olan sitenin giriş yolunda inekler otlanıyo.. Porsche'un ineğin geçmesini bekledğini gördünüz mü evinin önünde :D ben gördüm :D o sıkıntıdan hala kurtulamadık ve 3-4 km uzuyo yol diğer türlü.. bi proje çıkardılar gül gül ölürsün.

Şimdi benzinliğin solunda avcılar beld. yaptığı yol.. İBB bi yol çıkardı şaka gibi.. Sağına yapıolar giriş çıkış aynı yer :D biri solundan diğeri sağından.. Ama uygulama yok! Ayrıca esenyurtun içinden geçen yol o ineklerin otlandığı yolda ayrı bi çukurlu corsayla uçuosun hele yağmur yağarsa havuz oluo...!

Ankara Shell'den 97 oktanın litresini tam 4.000TL'den aldım

hımm bahsettiğin yer pek avcılar belediyesiyle alakalı değilmiş gibi geldi bana ama belki tarif ettiğin yeri bilmememden de kaynaklanıyor olabilir :) sen avcılar deyinde benim kafamda merkez mah. denizköşkler mah. ve ambarlı olarak canlandı ama bahsettiğin yer sanki esenyurt belediyesine bağlı bir bölgeymiş geldi bana neyse konu saptı iyice avcılar belediyesi belediye olalı birşey yaptı gibi geldi bana birden de o yüzden şaşırdım :)

97 oktan olmuş 4,01 lira...Arabayla gezmek artık lüks'ten sayılacak...:kizgin::mad:

bıraz once babamın arabaya yakıt aldım pompacı dedı bıraz once bı zam daha geldı sabaha uygulamaya gırıcek dedı.. ne kadar dogrudur bılmıyorum tabı.

1 varil ham petrol 150 dolarken bile 1 litre benzin 3.34 TL’ye satılıyordu. Petrolün varili 40 dolarlara kadar düştü ancak benzin Türkiye’de ucuzlamadı. Aradaki fark vergi artışı ile kapatıldı. 1 varil petrol 80 dolardan 88 dolara çıkınca benzine son 1 haftada ikinci zam geldi. Türkiye’de vatandaşın satın alma gücü hepsinden az olmasına rağmen Avrupa’nın açık ara en pahalı benzinini kullanıyor.

hımm bahsettiğin yer pek avcılar belediyesiyle alakalı değilmiş gibi geldi bana ama belki tarif ettiğin yeri bilmememden de kaynaklanıyor olabilir :) sen avcılar deyinde benim kafamda merkez mah. denizköşkler mah. ve ambarlı olarak canlandı ama bahsettiğin yer sanki esenyurt belediyesine bağlı bir bölgeymiş geldi bana neyse konu saptı iyice avcılar belediyesi belediye olalı birşey yaptı gibi geldi bana birden de o yüzden şaşırdım :)

ewet abi benim evimin 3tane adresi war.. şuan başakşehire bağlı.. o yol yapılırken avcılara bağladılar. bi arada esenyurt'a bağladılar :) bu semt yerleri değişiodu ya o sıralarda oldu işte.. o ara avcılar belediyesi yaptı... :D avcıların durumunu pek bilmiyorum ama o yolu yaptığı iyi olmuştu ki ibb kapattı neyse abi konuyu saptırmayalım :)

97 oktan 4.01 lira he.. Arkadaşlar 1.2 TSI 2011 leon sıfır kokusu üstünde satılıktır :D 4 lira olsada az yakıo.. 29 kuruş yakıo şuan düşer daha :D

Geri
Üst Alt