Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

4lıra 97
3,85 95
3,50 dızel
2,50lpg ... masallah nedenenı bılsenız zamın gulersınız ... talep azalmıs gelır dusmus vs ulan hayvanlar zam koydukca talep nasıl artıcak onu anlayamadım ben:mad:

ulan bi İstanbul protesto etse 5gün arabasını kimse kullanmasa ortalık ayağa kalkar ama nerde lüksünden vazgeçecek millet? 5gün binmeyin arabaya bi boşalsın caddeler bak nasıl dumur oluyo pislikler.....

ilk defa benzinli araba aldım bu bana yapılırmı be insafsızlar tüp şart anlaşılan yoksa halim duman :rolleyes:

ben protestoya varım ama tek benle olcak ıs degıl bu medya devreye gırse cok guzel seyler olurda medyada bu adamların :kizgin::kizgin:

ben protestoya varım ama tek benle olcak ıs degıl bu medya devreye gırse cok guzel seyler olurda medyada bu adamların :kizgin::kizgin:

Bende varım aslında burda birçok forumdan arkadaşlar var ve başka yerlerdede bu paylaşılsa belirli tarihler arası insanlar araçlarını eve koysa az bir sıkıntıyla görenleri bilgilendirme yoluyla benzinciler 5 gün nal toplar bak istanbul nasıl karışıyo....

ben zaten haftaiçi kullanmıyorum haftasonu kullanmam anasnı satayım :mad:

dizel şart allahtan sattım kurtuldum töbe daha binilmez tsi mı tdi olsun :cool:

Benzine talep mi azalmış.. Ya araç satışları artıyo bu aracı alanlar yatırıyo galiba.. nasıl azalabilir ki.. İstanbul trafiği her geçen gün daha beter oluyo... Önceden 7de çıktığımda 9da okulda oluodum şimdi 6buçukta çıktığımda anca trafikten kurtuluorm.. ve saat 7de kilit oluyo heryer araç artıyo ama talep azalıyo öyle mi kimi kandırıyolar onlar ya..! Bize gelen nasıl bi petrol çok merak ediyorum bu kadar yüksek fiyat olduğuna göre..!

Zaten evimin kestirme yolunu kapatmışlar sinirliyim 3km uzuyo yol tem'e çıkmak için.. gidiş geliş 6km günde.. ona sinirliyim.. Neymiş geçişlerde riskliymiş... Şu hükumet kadar nefret ettiğim başka birşey yok.. Avcılar Belediyesi (CHP'nin) yol yapıyo.. Büyükşehir Belediyesi kapatıyo.. Neymiş uygun değilmiş... Yol benzinliğe giriyo benzinlik izin veriyo araçların geçişi için.. Riskli dio o zaman benzinlik girişide riskli onuda kapat yiosa.. 1 yıl önce o yolu kapattı ve başka bir yol yapılcak proje oluşturuluyo dediler..! Ufak bi kürek bile getirmediler yolu yapmak için.. Seçimler yaklaşınca belki yaparlar yolu..! Neymiş çalışıyoruz.. S.. git nereye çalışıosn..! Çalmaktan başka birşey yapmıosun..! Yapılan yolları kapat sırf muhalefet parti yaptı prim kazanmasın diye.. Şimdi gördüm belediye görevlileriyle tartıştım kusura bakmayın doluyum :mad:

Geri
Üst Alt