Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2010 İbiza Cupra Testing & 0-110 & Tanıtım videoları..

Erhan (chipci)'ın eklediği videoda onlar yazıyo. GT'ye yazılımı o yaptı. Belki de kendi reklamını mübalağa ile yapmak için yazmıştır. Ben araç sahibiyle konuştum, söyleneni yazdım. O videolar çekilirken oradaydım. Ekran başından yapmıyorum yorumları.
Bahsedilen işlemlerle S2000 270hp civarı bi güce çıkar. 220hp'lik bir GT yürüyebilirmi öyle bi S2000'le?
Ayrıca videoda olmayan bir detay daha. O gece S2000'in debriyajından kıtırtılar geliyodu.

Erhan (chipci)'ın eklediği videoda onlar yazıyo. GT'ye yazılımı o yaptı. Belki de kendi reklamını mübalağa ile yapmak için yazmıştır. Ben araç sahibiyle konuştum, söyleneni yazdım. O videolar çekilirken oradaydım. Ekran başından yapmıyorum yorumları.
Bahsedilen işlemlerle S2000 270hp civarı bi güce çıkar. 220hp'lik bir GT yürüyebilirmi öyle bi S2000'le?
Ayrıca videoda olmayan bir detay daha. O gece S2000'in debriyajından kıtırtılar geliyodu.

Peki bişey sorucam o deneme yapılırken GT'de hangi jantlar vardı eğer GTI jantları vaydıysa ve o jantlar replika oldugu için eşek ölüsü gibi kafadan 3-4 boy kaybettiriyo gördünmü acaba hangi jantlar vardı ?

Peki bişey sorucam o deneme yapılırken GT'de hangi jantlar vardı eğer GTI jantları vaydıysa ve o jantlar replika oldugu için eşek ölüsü gibi kafadan 3-4 boy kaybettiriyo gördünmü acaba hangi jantlar vardı ?
4 adet sac jant vardı :)

ya bende bu sac jant olayına girecem gibi. ayberk benim jantları gördün. sac jantla arsında çok fark olurmu sence. hissedilir şekilde rahatlarmı araba sac jant taksak

Bir kerede tartışma çıkartmayacakbir mesaj yazsan, mesajını editlemeden önceki şekildeki gibi. Neyse, bildiklerini önceki postta yazsaydında bu mesajı yazmak zorunda kalmasaydık. Ben pc başından yorum yapıyorum kusura bakma! Hadi eyvallah.

Bir kerede tartışma çıkartmayacakbir mesaj yazsan, mesajını editlemeden önceki şekildeki gibi. Neyse, bildiklerini önceki postta yazsaydında bu mesajı yazmak zorunda kalmasaydık. Ben pc başından yorum yapıyorum kusura bakma! Hadi eyvallah.

Mesajımı editlememe mi taktınız kafayı kimene bundan istediğim gibi editlerim. Post eklemek yerine edit yapıyorum. Birşey silmiyorum ekliyorum. Önceki postda da yazdım zaten. Egzoz var dedim. Görmüyo musun?

---------- Post added at 21:31 ---------- Previous post was at 21:30 ----------

ya bende bu sac jant olayına girecem gibi. ayberk benim jantları gördün. sac jantla arsında çok fark olurmu sence. hissedilir şekilde rahatlarmı araba sac jant taksak
Olur abi olmaz mı. Sahibi 2-3 boy oynattığını söylüyodu. Hakan'da Cupra'ya takıcaktı ama ondaki AP Racing kaliperlerden dolayı 17" altı jant olmuyo ona.

---------- Post added at 21:31 ---------- Previous post was at 21:31 ----------

Tahmin ettim stock 207 Rc ile videosu var onla denerkende sac jantlar vardı fark 10 boy felan oluyodu :) Gt güzel yürümüş ozaman dolu bi s2000 karşısında.
S2000 dolu değil. Egzoz var.

Taktınız? Ben mesajını okudum sonra bir baktım farklı. İlki olması gerektiği gibi bir cevap ikincisi klasik Cupra cevabı. Neyse konu sahibi arkadaş kusura bakmasın konuyu dağıttım.

valla bulursam şöyle uygun fiyata alacam gibi ayberk sac jant. hatta 14 inç alacam burnout manyağı yapacam :D kıyabilirsem :D

Taktınız? Ben mesajını okudum sonra bir baktım farklı. İlki olması gerektiği gibi bir cevap ikincisi klasik Cupra cevabı. Neyse konu sahibi arkadaş kusura bakmasın konuyu dağıttım.
Ok. Kabul ediyorum özrünü.

Geri
Üst Alt