zafa38
Kayıtlı Üye
+15000
insanın kanına işleyen bir pislik bu araba sevdası zamanla sarıyor vücudu...
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
+15000
S2000 ve Leon Cupra'yı stock olarak kıyaslarsak, S2000 Leon Cupra'dan daha hızlı bir araç. O bahsedilen işlemlerin olabileceğine inanıyo musunama gercekten hondada o işlemler varsa at çöpe gitsinnn
insanın kanına işleyen bir pislik bu araba sevdası zamanla sarıyor vücudu...
S2000 ve Leon Cupra'yı stock olarak kıyaslarsak, S2000 Leon Cupra'dan daha hızlı bir araç. O bahsedilen işlemlerin olabileceğine inanıyo musun
ben tam 6 senelik öğretmenim aldığım maaşlar nereye gidiyor? kendime harcamadım o kadar parayı
sen bahsettiğin kişiden fiyat alabilirmisin can? custom yazılım için. arabanın durumunu biliyosun. orjinal turbonun pervanesini giriş ve çıkışlarını büyüttük. fiyat alabilirsen güzel olur. bu arada 15 jant takarız bizde. benim disklerin çapını ben bilmiyorum. 15 sac jant güzel olur ama dimi
olsun sonucunda insan zevk alarak biniyor arabasına. buda mutlu ediyor benim gibi bir araba manyağını
tamam can haber bekliyorum senden.çok teşekkürler.jantıda 15 takarız artık ne yapalım.konusurum abı,ozelden yazarım sana fıyatını flan,senın dısklerın 288mm lık olması lazım kanımca onlara da uyar 15 ler
evt zaten bunun içinde harcanır para herseye deger hatta paha bicilemez o zevk ....
Peki nası diyosanız öyle olsun. 220hp'lik GT; beyin, headers, cai, hafif debriyaj, vs. olan yaklaşık 270hp'lik S2000'den 1 boy yiyo olsun..yoo leon cupra s2000 i tokatlıyor biliyorum eger s2000 alsa bile sadece aerodinamisinden kazanır baska pek artısı yok... Ayrıyeten olabilir yani soyleyen kişi ole oldunu iddia edio
Peki nası diyosanız öyle olsun. 220hp'lik GT; beyin, headers, cai, hafif debriyaj, vs. olan yaklaşık 270hp'lik S2000'den 1 boy yiyo olsun..
---------- Post added at 00:19 ---------- Previous post was at 00:16 ----------
Demekki o gece ben orda başka bi S2000 görüp sahibiyle konuşmuşum.