Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2010 İbiza Cupra Testing & 0-110 & Tanıtım videoları..

eğer ABT de yazılım konusunda o değerlerde bi sakınca görmüyosa bence hiç bi sıkıntı olmaz..belki biraz daha üstü bile sıkıntı yaratmayabilir..

Cupra her zaman diğer araçlardan farklı oluyo. 160'lıkla kıyaslamamak lazım.

aynen alpcigim uzun sure degisme sansım yok bu aracı ...

Keyfini çıkar o zaman. Benim kendi bakış açıma göre bir arabada önemli olan yok onu geçmiş yok bunu geçmiş değil. Şöför olarak beni tatmin etmesidir. His dir, zevktir...

Sanırım Golf GT motoruyla tamamen birerbir aynı sıkıstırma oranlarına kadar...

---------- Post added at 02:02 ---------- Previous post was at 02:01 ----------

Keyfini çıkar o zaman. Benim kendi bakış açıma göre bir arabada önemli olan yok onu geçmiş yok bunu geçmiş değil. Şöför olarak beni tatmin etmesidir. His dir, zevktir...
aynen diger kalkıslar falan tamamen hobi meselesi

Sanırım Golf GT motoruyla tamamen birerbir aynı sıkıstırma oranlarına kadar...

---------- Post added at 02:02 ---------- Previous post was at 02:01 ----------

aynen diger kalkıslar falan tamamen hobi meselesi

O konuda bilgim yok açıkcası. Ne zaman geliyor araban? Ne renkti?

ben olsam sıfır aldığım arabayı pek fazla kurcalamazdım. 180 hp de gayet zevkli olacaktır emin ol.

O konuda bilgim yok açıkcası. Ne zaman geliyor araban? Ne renkti?

subatın 3. veya 4. haftasında Allahtan bir mani olmaz ise renk crono sarı ondan once gelicek 3 cupra daha var beyaz kırmızı ve furia gri benim arac 4. sipariş (ist dogus otoya gore 4.) 2 tanede ankara ve izmirden var zannedersem toplam 6 ve 10 11 kişide aracı gordukten sonra sipariş gecicekmiş bana gelen bilgiler bu yonde haftada bir arıyolar aracın durumu ile ilgili beni bilgilendirme amaclı...

---------- Post added at 02:08 ---------- Previous post was at 02:07 ----------

ben olsam sıfır aldığım arabayı pek fazla kurcalamazdım. 180 hp de gayet zevkli olacaktır emin ol.

aynen oyle mehmetcigim ancak 70 80 bin km de belki bi chip olayına girerim...

subatın 3. veya 4. haftasında Allahtan bir mani olmaz ise renk crono sarı ondan once gelicek 3 cupra daha var beyaz kırmızı ve furia gri benim arac 4. sipariş (ist dogus otoya gore 4.) 2 tanede ankara ve izmirden var zannedersem toplam 6 ve 10 11 kişide aracı gordukten sonra sipariş gecicekmiş bana gelen bilgiler bu yonde haftada bir arıyolar aracın durumu ile ilgili beni bilgilendirme amaclı...

---------- Post added at 02:08 ---------- Previous post was at 02:07 ----------

aynen oyle mehmetcigim ancak 70 80 bin km de belki bi chip olayına girerim...

Anladım. Bence Crono sarı ibiza cupraya çok iyi gider. Hayırlı olsun tekrardan..

Geri
Üst Alt