Jerky
Kayıtlı Üye
Ok. Kabul ediyorum özrünü.
Senden özür dilemedim. Konu sahibi kusura bakmasın dedim.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Ok. Kabul ediyorum özrünü.
Chip işini konuştum abi, Erhan halletsin dedi Hakan. Sac jantı çıkma ucuza bulabiliriz herhalde. Ya da Ogün'deki sacları çalalım abi sanavalla bulursam şöyle uygun fiyata alacam gibi ayberk sac jant. hatta 14 inç alacam burnout manyağı yapacam kıyabilirsem
Chip işini konuştum abi, Erhan halletsin dedi Hakan. Sac jantı çıkma ucuza bulabiliriz herhalde. Ya da Ogün'deki sacları çalalım abi sana
çalalım valla. ogün kullanıyomu şu anda. evet chip işini erhana hallettirecem.
abı bahsettıgınız kısı muhtemelen barbarosla calısyo yazılım konusunda,hakan ın yazılımı da barbaros yaptı cunku.yazılım ıcın dogrudan ıst e gel dynosunu falanını flan yaparsın barbarosta ztn bıre bır ıletısımle halledersın bu arada 14 sac jant olmaz senın arabana dısklerden dolayıçalalım valla. ogün kullanıyomu şu anda. evet chip işini erhana hallettirecem.
abı bahsettıgınız kısı muhtemelen barbarosla calısyo yazılım konusunda,hakan ın yazılımı da barbaros yaptı cunku.yazılım ıcın dogrudan ıst e gel dynosunu falanını flan yaparsın barbarosta ztn bıre bır ıletısımle halledersın bu arada 14 sac jant olmaz senın arabana dısklerden dolayı
sen bahsettiğin kişiden fiyat alabilirmisin can? custom yazılım için. arabanın durumunu biliyosun. orjinal turbonun pervanesini giriş ve çıkışlarını büyüttük. fiyat alabilirsen güzel olur. bu arada 15 jant takarız bizde. benim disklerin çapını ben bilmiyorum. 15 sac jant güzel olur ama dimi
Yay lazım abi sac jant takıcaksan Kötü durmasın sonra..
Senden özür dilemedim. Konu sahibi kusura bakmasın dedim.
kardeşim onemi yok nedemek araba muhabbeti olsunda ne olursa olsun ....