Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2010 İbiza Cupra Testing & 0-110 & Tanıtım videoları..

Anladım. Bence Crono sarı ibiza cupraya çok iyi gider. Hayırlı olsun tekrardan..

sagol alp kardesim daha iyileri sizlere olsun insallah.. renk konusunda sole dusundum boyle ozel bi araca aykırı renk herzaman daha guzel olur ve sarıda klasik cupra rengi ile özdeşleşmiş durumda...

Golf GT'de yazılım egzoz (kat iptali) cai var. S2000'de egzoz var.

yani bı tsi hiç bi zaman s2000 i gecemezmi demek istedin onu mrk ettimde. ama golf baya zorlamıs 170 hp cupradan 10 hp dusuk olmasına ve dsg olmamasına ragmen?

yani bı tsi hiç bi zaman s2000 i gecemezmi demek istedin onu mrk ettimde. ama golf baya zorlamıs 170 hp cupradan 10 hp dusuk olmasına ve dsg olmamasına ragmen?
Hayır :) Demek istediğim şu. Cupra biraz modlandığı takdirde güzel yürüyen bir araç olur. DSG olmaması o güçlerde bence avantaj.

Hayır :) Demek istediğim şu. Cupra biraz modlandığı takdirde güzel yürüyen bir araç olur. DSG olmaması o güçlerde bence avantaj.

hm anladım simdi... ewt aslında nerden bakarsan oraya gore avantajda olabiliyor dezavantajda alp in verdigi linkte 7 ileri dsg ile cok hararetli tartısma cıkmıs okursan belki bi fikre sahip olabilirsin...

eğer linkteki araç golf gt ise bence çok başarılı olmuş. heleki daha hafif ibizada dahada başırılı olur diye düşünüyorum.

Videodaki araçların specleri,

S2000;

Carbonetics Clutch Kit and Lightweight Flywheel -Skunk2 Exhaust -De-cat -Cai -Buddyclub Headers -MUGEN ECU -Stage 4 Clutch Kit

Golf GT

BoostER Performance Remap -Simota Cold Air Intake -70mm Exhaust

Videodaki araçların specleri,

S2000;

Carbonetics Clutch Kit and Lightweight Flywheel -Skunk2 Exhaust -De-cat -Cai -Buddyclub Headers -MUGEN ECU -Stage 4 Clutch Kit

Golf GT

BoostER Performance Remap -Simota Cold Air Intake -70mm Exhaust

Allahtan sadece eksoz varmış ayberk S2000'de beyin bile varmış sen sadece eksoz demişsin:)

Geri
Üst Alt