Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2010 İbiza Cupra Testing & 0-110 & Tanıtım videoları..

Bahsettiğin şeyleri yapmış bi GT var Ankara'da. S2000'in 1-2 boy arkasından yürüyo. Bişeyler yapıldığı takdirde yürür. Yoksa yürümez o araba. 6 saniye altı o bahsettiğin şeylerle zor. Hızlanması 6 saniye altında olan arabaların güçlerine bi bak Alp.

---------- Post added at 01:39 ---------- Previous post was at 01:39 ----------

Video'da daha fazla zaten.

260 hp 340 nm tork a kadar yolu varmıs kasa hafifligi ve dsg yide goze alırsak cok canlar yakar kanımca

biraz ütopik ama 180hp TSI'ı alabilsem sadece çok güzel olurdu.. :D
sandık da muhtemelen 30K'e yakın bi meblağ tutar muhtemelen.. :S

---------- Post added at 01:42 ---------- Previous post was at 01:41 ----------

260 hp 340 nm tork a kadar yolu varmıs kasa hafifligi ve dsg yide goze alırsak cok canlar yakar kanımca

bildiğim kadarıyla DSG 250-260nm torka kadar kaldırabiliyo sağlıklı bi şekilde..

bildiğim kadarıyla DSG 250-260nm torka kadar kaldırabiliyo sağlıklı bi şekilde..

7 ileri olanmı?

arac zaten 250nm tork stock garantili abt yazılım ile 210 hp oluyor ve tork ta arttıgına gore demekki daha fazlasını kaldırıyor bende ole biliyodum... yanılmısım hatta forumdaki dsg konusundan okudum zannedersem...

Benim bahsettiğim Golf 220hp, 230hp arası. Ama İstanbul'da 240hp üzeri çıkabilir. Aracı yükledikten sonra umarım DSG sorun çıkarmaz.
Video'da vites aralıklarının çok kısa olması dikkatimi çekti. Bahsettiğin güçlerle o aralıklar çok kısa kaçıcaktır.

Benim bahsettiğim Golf 220hp, 230hp arası. Ama İstanbul'da 240hp üzeri çıkabilir. Aracı yükledikten sonra umarım DSG sorun çıkarmaz.
Video'da vites aralıklarının çok kısa olması dikkatimi çekti. Bahsettiğin güçlerle o aralıklar çok kısa kaçıcaktır.

zaten o seyleri yapmak için aracı çöpe atıcak olmak gozden cıkarmak lazım en fazla ilerde belki chip uygulaması yaparım gerek yok yazık gunah ayrıca aralıgın kısa olması daha avantajdır maksimum gucu kullanması için ve tabiki dsg oldugundan

sadece ABT chip tuning aracın 0-100 ünü 0.7 saniye kısaltmış. Kaldı 6.5. Birde egzost 6.2 :D 6.2 yeter baya can yakar :D

Geri
Üst Alt