Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2010 İbiza Cupra Testing & 0-110 & Tanıtım videoları..

bu 2 uyenin kayıt oldugumdan beri yorumlarından hoslanmadım ta bastan zaten bana biri demisti bu 2 uye boyledir die

---------- Post added at 01:28 ---------- Previous post was at 01:27 ----------

Elbet denicegimiz gun gelir kardesim ozaman bakarız snn aracın tam verilerini bana pm at veya buraya yazsana

bence gerek yok bunlara. hepimizin arabası kendimizce güzeldir. ama başkası buna katılmadığında bu durumu hoş görüyle karşılamak gerekir.

Herkesin kendi yorumudur Safacım haklısındır tabiki kendi adına ama arkadaşlar sadece umduklarını bulamamışlar onu belirtmek istemişler aracın geldiğinde güzel videolarını koyarsın olay tatlıya bağlanır İnşallah... =)

umduklarını bulamadıklarını 4. yada 5. soleyişleri o yuzden yoksa problem yok sakin olmakta yarar war

neden oyle bişi yapıyım dusmanımmısın? eger ole goruyosan sen beni sen yapabilirsin...

ben öyle bişi demedim..
hoşlanmadığınızı vs. söyleyen düşüncelerimi dinlemek istemeyen sizdiniz..
size seçenek olsun diye söyledim bu kadar rahatsız olmaktansa huzura erebilirsiniz..benim bi yasaklı listem vs. yok..kimseye düşman gözüyle de bakmıyorum..

ben öyle bişi demedim..
hoşlanmadığınızı vs. söyleyen düşüncelerimi dinlemek istemeyen sizdiniz..
size seçenek olsun diye söyledim bu kadar rahatsız olmaktansa huzura erebilirsiniz..benim bi yasaklı listem vs. yok..kimseye düşman gözüyle de bakmıyorum..

ben hoslanmadım demedim... problem yok ozaman...

bu 2 uyenin kayıt oldugumdan beri yorumlarından hoslanmadım ta bastan zaten bana biri demisti bu 2 uye boyledir die
Konuşmalarına dikkat et arkadaşım. Kimse kimsenin hakkında bu 2 üye şu 2 bilmemne gibi bi yakıştırma yapma hakkını kendinde görmesin. Bir düşüncesi olan varsa insanların arkasından değil suratlarına söylesin.

Burada tabiki kimse kimseye düşman gözüyle bakmaz bakamaz hepimiz dostuz kardeşiz hepimiz yorumlara saygılıyız...

Konuşmalarına dikkat et arkadaşım. Kimse kimsenin hakkında bu 2 üye şu 2 bilmemne gibi bi yakıştırma yapma hakkını kendinde görmesin. Bir düşüncesi olan varsa insanların arkasından değil suratlarına söylesin.
Guzel arkadasım kavga istemiyorum lutfen cıkısma kapat gitsin konuyu

Değildim ve haksız çıktım. 7.2 sn. 0-100 ü İbiza Cupranın. Aslında daha iyi olmasını beklerdim. Ama bir zevk makinası olarak hızlanması 0.00001 saniyedir ;) Herşeye karşın çok zevli bir makina olsa gerek.. Hava filtresi, egzost, çip, dv, ve cart curt takarak o hızlanma 6 nın altına iner kimsenin şüphesi olmasın..

Değildim ve haksız çıktım. 7.2 sn. 0-100 ü İbiza Cupranın. Aslında daha iyi olmasını beklerdim. Ama bir zevk makinası olarak hızlanması 0.00001 saniyedir ;) Herşeye karşın çok zevli bir makina olsa gerek.. Hava filtresi, egzost, çip, dv, ve cart curt takarak o hızlanma 6 nın altına iner kimsenin şüphesi olmasın..

fabrıka verısıne guvenme alp
emın ol o sureden daha fazladır

Bahsettiğin şeyleri yapmış bi GT var Ankara'da. S2000'in 1-2 boy arkasından yürüyo. Bişeyler yapıldığı takdirde yürür. Yoksa yürümez o araba. 6 saniye altı o bahsettiğin şeylerle zor. Hızlanması 6 saniye altında olan arabaların güçlerine bi bak Alp.

---------- Post added at 01:39 ---------- Previous post was at 01:39 ----------

fabrıka verısıne guvenme alp
emın ol o sureden daha fazladır
Video'da daha fazla zaten.

Geri
Üst Alt