Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2010 İbiza Cupra Siparişim...

hortlama zamanııııı :D:D

Safa, aldın arabayı altına hiç yorumda yazmıyorsun noldu beğendin mi beğenmedin mi bişeyler karalar insan 3-5 kelime. Durduk yerde konu açtırma şimdi bize :)

aldınmı safa arabanı. vayy be helal olsun iyi bekledin valla. güle güle kazasız belasız binersin inşallah.

:D Abiler henüz alamadım daha arabamı işlemler var plaka seciminde baya gecikme oldu istedigim plakaları falan bulamadım yuksek fiyat istediler vs. Aslında yarın alcaktım ama Cuma gunune sarktı maalesef Alsam konu acardım elbette saklamıcaz ya :) İlerde 38 plakaya cevircemden seriden plaka aldım :) Şimdi bi kaç poz koyayım bari konu kendine gelsin :D

grnt0727.jpg

grnt0726.jpg

grnt0725.jpg

grnt0724.jpg

grnt0723.jpg

grnt0722.jpg

grnt0721.jpg

grnt0720.jpg

grnt0719.jpg

grnt0719.jpg

Çok güzel görünüyor kazasız belasız iyi günlerde kullan..

Geldi geldide daha alamadık bende konu acmamıstım faruk abi hortlatmış ölü konuyu :D bende bikaç resim ekledim :) Teşekkürler cümleten kazasız belasz :)

demek cumaya sarkti teslim isi.. hayirlisi olsun safa. araba maslakta mi? cuma gunu bende maslakta olacagim buyuk ihtimalle, eger oradan teslim alacaksan haber verebilir misin bana, iki dakika geliyim bi yanina, hem tanisiriz yuzyuze, hem de sesini duyarim bi cupranin :)

Geri
Üst Alt