Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2010 İbiza Cupra Siparişim...

fazla naz asik usandirirmis derler safa. bu seninki de biraz naz cektirdi sana :) :)

cuma icin haberlesiriz persembe falan. olmadi numaram 532- 503 83 51. ararsan cuma gunu daha iyi olur. sanayide olursam iki dakika gelirim hemen yanina.

gevrek gevrek binersin işte kardeşim noolcak.. :D :D
Cuma öğlen gibi karşıda işim var saat uyarsa gelirim şampanya patlatırız.. :D :D

Yiğit 1 şişede bana ayır, Eryadaki beyaz sanruflu tsi ye opsiyon koydurdum akşamın 7sinden sonra, yarın işlemlere işlemlere başlıyacaz gibi. hayırlısıyla kredi de onaylanırsa bu hafta olmasa bile haftaya otomatik signoya el sallama zamanı geldi.

Yiğit 1 şişede bana ayır, Eryadaki beyaz sanruflu tsi ye opsiyon koydurdum akşamın 7sinden sonra, yarın işlemlere işlemlere başlıyacaz gibi. hayırlısıyla kredi de onaylanırsa bu hafta olmasa bile haftaya otomatik signoya el sallama zamanı geldi.

ooo hayırlı olsun Faruk abim.. :) :)

çok iyi tanırım çok da iyi bilrim sürüşünü onun arabası ile bir yere giderken ben sürüyroum yoksa binmiyorum o arabaya.

canın arabasının turbosu dayanıyorsa demekki turbo arabalara bi b.k olmuyor.

ogün renk fırtına gri. genelde esatta takılır.

benm can ciğer arkadaşımdır :)

fazla naz asik usandirirmis derler safa. bu seninki de biraz naz cektirdi sana :) :)

cuma icin haberlesiriz persembe falan. olmadi numaram 532- 503 83 51. ararsan cuma gunu daha iyi olur. sanayide olursam iki dakika gelirim hemen yanina.

Rıza dediklerine aynen katılıyorum mukemmel demişsin :) Numaranı yazıorum Hersey yolunda giderse akşam saatlerine kalmassak haberleşiriz :)

---------- Post added at 21:37 ---------- Previous post was at 21:36 ----------

ooo hayırlı olsun Faruk abim.. :) :)

Faruk abi ne aldın ne aldın ne aldın :) ?? Yada ne alıcaksın :)

Faruk hayırlı olsun..ne geliyor?

Aile babası adama AlteaXL TSi gider...

Geri
Üst Alt