Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2010 İbiza Cupra Siparişim...

demek cumaya sarkti teslim isi.. Hayirlisi olsun safa. Araba maslakta mi? Cuma gunu bende maslakta olacagim buyuk ihtimalle, eger oradan teslim alacaksan haber verebilir misin bana, iki dakika geliyim bi yanina, hem tanisiriz yuzyuze, hem de sesini duyarim bi cupranin :)

+1 :)

hayırlı olsun safa kazasız belasız binersin inşallah :) sarı sarı gezersin artık :D

kazasız belasız güzel günlerde safa

Allah razı olsun hepinizden sağolun Teşekkür ederim cümleten kazasız belasız binelim inş...
Bu arada Rıza ve Koray suan tam saati nezaman gidicem belli değil burdan haberleşiriz cuma ben yazarım nezaman orda olucagımı belki öğle orda olurum belki akşlam üstü o yuzden kesin bişi diyemiyorum. Tabiki bende tanısmak isterim hepinizle bakalım kısmet inş saatler uyusur veya cumaya problem cıkmadan alabiliriz haftaya sarkıtmadan...

hayırlısı olsun bak 2 gün kalmış.. :)

gevrek gevrek binersin işte kardeşim noolcak.. :D :D
Cuma öğlen gibi karşıda işim var saat uyarsa gelirim şampanya patlatırız.. :D :D

bırakın keyfiyle alsın arabasını buluşmaya gelince dinlersiniz şuan bence zafa zaten aracının heyecanından ölmek üzeredir :D

Geri
Üst Alt