Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2010 İbiza Cupra Siparişim...

İnternetten baktım 2 modeli var heralde jantların birisi beyaz diğeri gri

mantık sudur: atmosferige 10 parca takarsın 50 hp alırsın digerine turbo takarsın tek parca ister 10 ister 150hp alırsın bukadar basit 3le 5le ugrasmamak lazım

İnternetten baktım 2 modeli var heralde jantların birisi beyaz diğeri gri
Bende grilerine rastlamıştım evet. Fakat fabrika katologlarının hepsinde beyaz olarak gördüm.

---------- Post added at 00:44 ---------- Previous post was at 00:42 ----------

Jantlarını boyatmışsın heralde bide Yay var galiba doğrumu ?

Jantlar orjinal, araçta yay yok. Photoshop ile 7cm indirilmiş hali o :) Ancak yakın zamanda coilover almayı düşünüyorum.

mantık sudur: atmosferige 10 parca takarsın 50 hp alırsın digerine turbo takarsın tek parca ister 10 ister 150hp alırsın bukadar basit 3le 5le ugrasmamak lazım
Keşke biraz detaylı araştırsanız.. Sizin 700€ ya da TL'ye alacağınız yazılımla burada soft turbo uygulaması yapılıyor. Ve sizin yazılımla alacağınız güçten fazlası alınıyor. Bu sadece tek bir örnek..

Bende grilerine rastlamıştım evet. Fakat fabrika katologlarının hepsinde beyaz olarak gördüm.

---------- Post added at 00:44 ---------- Previous post was at 00:42 ----------

Jantlar orjinal, araçta yay yok. Photoshop ile 7cm indirilmiş hali o :) Ancak yakın zamanda coilover almayı düşünüyorum.

Photoshopta Cm'e kadar hesaplanıyomu indirirken :D

Keşke biraz detaylı araştırsanız.. Sizin 700€ ya da TL'ye alacağınız yazılımla burada soft turbo uygulaması yapılıyor. Ve sizin yazılımla alacağınız güçten fazlası alınıyor. Bu sadece tek bir örnek..

yazılımların nerdeyse motor omrunu yarı yarıya kısalttıgından haberiniz olsa gerek?

yazılımların nerdeyse motor omrunu yarı yarıya kısalttıgından haberiniz olsa gerek?
Atmosferiğe 10 parça takıp 50hp, Turbo'ya tek parça takıp 150hp alabilirim gibi bir örneklemede bulunman üzerine bunu söyledim. Motor ömrünü indirmesi de kullanımla alakalı olarak değişir.

Geri
Üst Alt