Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2010 İbiza Cupra Siparişim...

kardeşim bir adam her vites geçişinde devir kesiciye sokmadan vites atmazmı ya. her bir üst vitese atarken devir kesiciye sokuyo arabayı. adamın arabasında toplasan 20 km ya bindim ya binmedim gerildim valla arabada :D :D

Abi Baskı balatada gitmiyo :) Ankaradaki Can (Dark) Bilirsin 1.8T manuel Chipli passatı var 8.500km'de baskı bitirdi :D

çok iyi tanırım çok da iyi bilrim sürüşünü onun arabası ile bir yere giderken ben sürüyroum yoksa binmiyorum o arabaya.

canın arabasının turbosu dayanıyorsa demekki turbo arabalara bi b.k olmuyor.

ogün renk fırtına gri. genelde esatta takılır.

ben e son 200 km de eskısehır yolunda tam gordıonun onundekı koprude lastıklerın havaya kalktıgını hıssetım koprunun baglantı noktasından gecerken.allahtan arabada ben vardım da kılo arttı bıraz.

çok iyi tanırım çok da iyi bilrim sürüşünü onun arabası ile bir yere giderken ben sürüyroum yoksa binmiyorum o arabaya.

O kadar zorlamaya Turbo dayanıyosa cidden helal olsun :) Zaten Turbosunu kırarsa büyütmeyi düşünüyo :D

bu turbo ısı bıraz da sans bence.ben 2003 model passatın 1,8t 500 km de blogunu catlatmıs adam oalrak turbo falan param parca olmustu.:)

O kadar zorlamaya Turbo dayanıyosa cidden helal olsun :) Zaten Turbosunu kırarsa büyütmeyi düşünüyo :D

:)
kardeşim msnden eklermisn beni :)

emresimsek_85@hotmail.com

---------- Post added at 00:29 ---------- Previous post was at 00:28 ----------

bu turbo ısı bıraz da sans bence.ben 2003 model passatın 1,8t 500 km de blogunu catlatmıs adam oalrak turbo falan param parca olmustu.:)

maşallah sende ayberkten aşağı kalmıyorsn demek ogün :D

Bu genellemeyi çürütecek birçok örnek verebilirim.

---------- Post added at 00:31 ---------- Previous post was at 00:30 ----------

Maaşallah Neler var Makinede :D
Düz boru ve cai.

---------- Post added at 00:31 ---------- Previous post was at 00:31 ----------

maşallah sende ayberkten aşağı kalmıyorsn demek ogün :D
Benim aracımın kırılan birşey olan bir tarafı yok ancak :) Her bakımını çok daha önceden, bazen gerekmeden yapar, ağır bakım parçalarını da sık sık değiştiririm.

Bu genellemeyi çürütecek birçok örnek verebilirim.

---------- Post added at 00:31 ---------- Previous post was at 00:30 ----------

Düz boru ve cai.

Resimde korkutucu duruyo yüklü sandım bişey yokmuş Stock desende olurdu :)

Geri
Üst Alt